Na kanale Jacka powstał nowy film zatytułowany ,,500+ ..."
Powiedział on na nim, że przez tę sytuację na świecie jest taki boom na zakupy internetowe, że w ciągu jednego miesiąca zarobił więcej niż w przeciągu prawie 3 ostatnich lat.
Wydał jakiś nowy kurs, cena za rok coś od 10000 do 12000 PLN, jakiś Kreator Milionerów.
Mówił też na filmie, że ok. 60% jego kursantów w ciągu kilku dni zarobiła 500 PLN a kilka z nich nawet kilka tysięcy.
Przez chwilę pomyślałem o tym kursie, lecz jak sobie przypomnę opinię o kursie 3000 to od razu mi się odechciało wszystkiego...
Zgodzę się z tym, że przy obecnej sytuacji ludzie kupują więcej przez neta. Zobaczcie jakby ktoś miał teraz firmę produkującą maseczki - no przecież idzie się dorobić jak nie wiem co

Powiedział też dużo prawdy, że przyszłość handlu to internet. Afryka się otwiera na zakupy internetowe, niedługo liczba użytkowników internetu podwoi się, coraz więcej osób korzysta z internetu, kupuje jakieś rzeczy itp.
Też się zajmuję sprzedażą pewnych usług przez internet i ja to widzę w inny sposób - z powodu wirusa masa fabryk jest zamknięta przez co dużo rzeczy nie idzie po prostu sprzedać, bo się nie produkują

Jedynie czego tak naprawdę jestem ciekaw - jakie będą opinie odnośnie tego nowego kursu Kreator Milionerów.
Chciałbym posłuchać prawdziwych realnych opinii ludzi, którzy z tego skorzystają. Nie liczę na negatywne opinie ale serio mnie to interesuje jak sprawa wygląda w obecnej sytuacji.