Ja tylko pociągnął.
 nie fibek był ważny ale poziom zleceń pod nim
 nie fibek był ważny ale poziom zleceń pod nim  . TP wyżej celuje, bo za dlugo męczą a będą chcieli realizować zyski przed lub zaraz po weekendzie. 5705 na GU jak dla mnie poczatki realizacji i bezpieczne TP.
. TP wyżej celuje, bo za dlugo męczą a będą chcieli realizować zyski przed lub zaraz po weekendzie. 5705 na GU jak dla mnie poczatki realizacji i bezpieczne TP.Można tu pisać, przewijanie stron trudne nie jest
 jak kogoś interesuje. Nie zaśmiecasz, rozmowa ważna sprawa, tylko tutaj mniej wpisów
 jak kogoś interesuje. Nie zaśmiecasz, rozmowa ważna sprawa, tylko tutaj mniej wpisów 
Wychodzę na plus bo:
-Mam dobre ratio stratnych do zyskowych.
-Nie stawiam SL ale biorę pod uwagę pomyłkę rzędu 200pkt i dokładam na kolejnych poziomach resist ale z głową nie biorę słabizn pod
uwagę ale na różne TF patrzę.
- też sporo daje piramidowanie zysku ale z głową tak żeby tracąc nie stracić całego zysku, spieprzymy to zamykamy na 0 lub + jeśli dokładamy do zarabiającej.

-Mam dobre ratio stratnych do zyskowych.
-Nie stawiam SL ale biorę pod uwagę pomyłkę rzędu 200pkt i dokładam na kolejnych poziomach resist ale z głową nie biorę słabizn pod
uwagę ale na różne TF patrzę.
- też sporo daje piramidowanie zysku ale z głową tak żeby tracąc nie stracić całego zysku, spieprzymy to zamykamy na 0 lub + jeśli dokładamy do zarabiającej.
Ciekawe jak fundamentaliści widzą 14:30 ^^
Tak na marginesie to dalej biorę też możliwość spadków pod uwagę, nie mam 100% pewności i nie rekomenduje All in nikomu.

Tak na marginesie to dalej biorę też możliwość spadków pod uwagę, nie mam 100% pewności i nie rekomenduje All in nikomu.
					Ostatnio zmieniony 14 cze 2012, 13:36 przez Tekron, łącznie zmieniany 1 raz.

Wskaźnik pokazuje:brother pisze:Myślę, że to bardzo wartościowa wskazówka by była, więc jeśli możesz to wrzuć, zawsze jakiś konkret przydający się w realnym tradingu w perspektywie DT.
- wymagany depozyt (w walucie rachunku) potrzebny do otworzenia 1L kwotowanego instrumentu. Upraszczając pokazuje popyt na PLN. Często dzięki temu np. wstrzymuję się z kupnem EURUSD nie widząc potwierdzenia w postaci umacniania PLN. Ale to jest tylko taki dodatkowy "podpowiadacz" oczywiście. Jak dla mnie skuteczny ponieważ pozwala na lepszy timing wejść.
- spread (to wiadomo)
Dodatkowo pokazuje saldo wielkości otwartych pozycji. Jeżeli L>S to na zielono i odwrotnie.
Poziomy:
- ostatnio zamkniętej pozycji i jej wielkość/ na zielono L, na czerwono S,
- ostatnio otwartą i aktywną jednocześnie pozycję oraz jej wielkość/ kolory analogicznie
To akurat jest przydatne jeśli ktoś tak jak ja gra na przeciwstawne.
Od razu widać z jakiego poziomu po zdjęciu hedza zarabiamy lub tracimy.
powinno działać.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- DigitalSmoke
- Pasjonat 

następnie świeca objęcia świecy objęcią a obecnie tworzy się świeca objęcia świecy objęcia świecy objęcia
 następnie świeca objęcia świecy objęcią a obecnie tworzy się świeca objęcia świecy objęcia świecy objęcia