Rotary, pisze ponieważ w mojej sprawie adwokat pomogl, sprawe zalatwil tak jak chcialem i jestem bardzo zadowolnony z wyniku. Pewnie ze musialem zaplacic za usluge, no ale co w tym dziwnego? Jak idziesz prywatnie do lekarza to tez placisz za wizyte, badania i nigdy nie masz pelnej gwarancji ze na pewno lekarz cie wyleczy, mimo to wielu ludzi jednak korzysta z prywatnej sluzby zdrowia
Jesli chodzi o TMS to z tego co wiem od paru osob pokrzywdzonych w ich sprawach sady wydaly nakazy zaplaty in absentia bez udzialu pozwanych i bez zadnej rozprawy, i taki trader dostaje wyrok poczta, ma niecale 2 tygodnie zeby zlozyc pismo w sprawie bo jak nie poda w nim wszystkich mozliwych argumentow to koniec i sprawe przegrywa, a wielu ludzi wlasnie ta niesprawiedliwa procedura po prostu dobila bo zle sporzadzili pisma i teraz mają komornika na karku.
Co do to adwokata z urzedu to z tego co sie orientowalem sad przydziela go w kazdej sprawie, niezaleznie o co sie toczy, czy to w sprawie o zaplate za fakture, kradziez batonika z marketu, czy o sprawe z forexu czy jakokolwiek inna, musisz tylko wypelnic zaswiadczenie ze nie stac cie na oplacenie adwokata z wyroru i dostajesz takiego calkiem za darmo od panstwa, proste

Proponuje przecwiczyc, przeciez to nic nie kosztuje !