Interbank FX
Witam.
Pytanko mam takie. Czy do otwarcia konta w ibfx wystarczy dowód osobisty i prawo jazdy ?
Paszport mam przeterminowany, a wyrobienie nowego trwa miesiąc. Z kartą kredytową też może być problem, bo choć mam to z innego banku niż z tego co będę do nich kase przelewał, choć nie wiem czy to ma znaczenie przy otwieraniu konta.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Pytanko mam takie. Czy do otwarcia konta w ibfx wystarczy dowód osobisty i prawo jazdy ?
Paszport mam przeterminowany, a wyrobienie nowego trwa miesiąc. Z kartą kredytową też może być problem, bo choć mam to z innego banku niż z tego co będę do nich kase przelewał, choć nie wiem czy to ma znaczenie przy otwieraniu konta.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Witam.
Ze względu na to, że mój angielski kuleje proszę Was o pomoc w założeniu konta na IBFX.
W sekcji 1 jest pozycja:
1. No. of dependants - nie bardzo wiem co mam tam wpisać ?
2. Czy wystarczy, że podam w pozycji "Driver licences" nr. swojego prawojazdy ?
3. Jeżeli mam paszport przeterminowany to nie muszę nic wpisywać w pozycję "Passport" ?
4. Co mam wpisać w Apt/Suite ?
W sekcji 3 są dwa wpisy, których nie kumam:
1. Current Net Worth (U.S. Dollars)? [Assets Minus Liabilities] ?
2. Current Liquid Assets (U.S. Dollars)? [Cash and all assets that can be quickly converted to Cash] ?
W sekcji 4 są wymienione pozycje, z którymi mam się zapoznać tzn.:
Please review each section of the Customer Agreement and check each box if you agree to such terms.
* CFTC Risk Disclosure (Click to view)
* Trading Agreement (Click to view)
* Customer Letter (Click to view)
* Electronic Trading Agreement (Click to view)
Arbitration Agreement (Click to view)
* Social Security or Tax ID Certification & Backup Witholding Statement (Click to view)
Czy mam je wszystkie pozaznaczać ? Przeczytanie tego ze zrozumieniem raczej nie wchodzi w gre
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Ze względu na to, że mój angielski kuleje proszę Was o pomoc w założeniu konta na IBFX.
W sekcji 1 jest pozycja:
1. No. of dependants - nie bardzo wiem co mam tam wpisać ?
2. Czy wystarczy, że podam w pozycji "Driver licences" nr. swojego prawojazdy ?
3. Jeżeli mam paszport przeterminowany to nie muszę nic wpisywać w pozycję "Passport" ?
4. Co mam wpisać w Apt/Suite ?
W sekcji 3 są dwa wpisy, których nie kumam:
1. Current Net Worth (U.S. Dollars)? [Assets Minus Liabilities] ?
2. Current Liquid Assets (U.S. Dollars)? [Cash and all assets that can be quickly converted to Cash] ?
W sekcji 4 są wymienione pozycje, z którymi mam się zapoznać tzn.:
Please review each section of the Customer Agreement and check each box if you agree to such terms.
* CFTC Risk Disclosure (Click to view)
* Trading Agreement (Click to view)
* Customer Letter (Click to view)
* Electronic Trading Agreement (Click to view)
Arbitration Agreement (Click to view)
* Social Security or Tax ID Certification & Backup Witholding Statement (Click to view)
Czy mam je wszystkie pozaznaczać ? Przeczytanie tego ze zrozumieniem raczej nie wchodzi w gre

Pozdrawiam
Karol Marchewka
jaka jest minimalna odległość od kursu otwarcia dla TP i SL - 5 pips czy 10 pips, bo myślałem że 10 a tu ostatnio robie manualnie zlecenie i widze ze mozna ustawic odleglosc 5 pips od obecnego kursu i chcialbym wiedziec czy tak samo jest dla otwarcia ? mam nadzieje ze mnie rozumiecie. a no i chodzi mi o real oczywiscie, bo na IBFX testuje na razie demo jeden myk.