Serwis Forex-nawigator.biz korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. [Zamknij tą informację]
poniewaz uzywam rozkladow /nie tylko / statystycznych to one dopasowaly mi extrema szeregow czasowych i ich koncentracje.jak podreslalem wczsniej - nie uzywam mt4.uzywam glownie excella czasem scilaba o utrzymanie stabilnosci dba cyklicznosc , prawdopodobienstwo i statystyka
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2017, 12:05 przez STUDENT, łącznie zmieniany 7 razy
Jak uwali z kilkadziesiąt koła to zrozumie. Miałem to samo w 2011-2013. Najlepszy trader na świecie etc, syndrom boga, nieomylność, setki procent bla bla. Każdy z Nas to zna. Niech Sobie żyje w Swojej zajebistości, życie zweryfikuje.
Kapitał --> Plan --> Spokój --> Szach Mat
Buduj dobre nawyki
Na forum od grudnia 2010 jako overall, następnie EFFECTIVE by finalnie przybrać formę Nieśmiertelnego
No drawdown tragiczny po 30 trejdach ostro w dół i wszedłeś na minus(Equity) i gdzie ta stabilność? Potem odrobiłeś ale gdyby rozkład transakcji był nieco inny (np. wcześniej drawdown) wyzerowałbyś to konto a to tylko tydzień, spróbuj kumulatywnie min. przez rok utrzymać wyniki a nie jakieś tygodniowe strzały. Czemu usunąłeś link?
zmaina w stanie konta na koniec okresu rozliczeniowego - tutaj tygodnia- wplywa na zmiane zarzadzania portfelem w nastepujacym tygodniu takie back propagation neural network
ale tu juz powoli wkraczamy w strefe w ktorej dane pozostana moja skromna tajemnica szczegolow systemu nie ujawniam / nie wymieniam sie /system nie jest na sprzedaz