Ja wyplacilem miesiac temu. Konto FX w GBP, bankowe w UK rowniez w GBP.
Pieniadze wplynely na konto. Koszt przelewu 20 AUD.
Pamietaj aby zweryfikowac konto bankowe w panelu klienta przed zleceniem wyplaty bo przelew bedzie odrzucony
nawet z przewalutowaniem jak wypłacałem na konto pln w Millenium to nie było tragedii. Wiadomo że walutowe lepsze bo więcej zostaje w kieszeni
21% na stałe, bez żadnych ograniczeń i wymagań w postaci min. wpłaty czy obrotu. Ale na tym nie koniec - oferujemy Program Podatek do rozliczeń podatkowych, rabaty i zniżki u naszych partnerów (Maklerska, programiści FX itd.), co jakiś czas konkursy z książkami i inne.
Mam konto demo w IC które służy tylko i wyłącznie do analizowania rynku, ostatnio założyłem nowy rachunek i mam problem. Zauważyłem że ceny które są w tabeli "Rynek" (ctrl+M) nie pokrywają się z tymi co widzę na wykresie i to zarówno bid jak i ask. Różnica wynosi kilka punktów i jest na walutach (na inne instrumenty nie patrzyłem bo nie handluje na nich) Platforma to MT4. Ktoś ma pomysł jak to naprawić?
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."