Raposo mamy problem! Jak to jest z tymi serwerami? support podał mi i koledze cor1sto nazwę: mt5.icmarkets.com - ewidentnie błędną.
3 tygodnie się z tym żarłem i ostatnią rzeczą jaka przyszła by mi do głowy było, że podana w mailu nazwa serwera jest zła. A może się ktoś wypowie:, z jakich serwerów korzystacie na MT5 z mt5.icmarkets.com czy ICMarkets-MT5
Ja widzę tylko dwa serwery dla MT5 - demo i real. I na obu działa mi platforma, więc w sumie nie wiem co mogę więcej powiedzieć... skontaktuję się z supportem w tej sprawie ale przypuszczam, że otrzymam te same same odpowiedzi co Ty.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0 - RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
No i właśnie chciałem się dowiedzieć nazwę tego serwera real ,którego używasz, jeśli to nie tajemnica. U mnie wygląda to tak:(obrazek) i działa, a gdy nazwa serwera była taka: mt5.icmarkets.com to nie chciał się połączyć.
Bo może gram na demo, a nawet nie wiem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam. Jestem raczej nowy w tym temacie ( ucze sie na demo jakis rok) ale mam pewien klopot. Slabo u mnie ze znajomoscia technologii. O technologii i komputerach wiem, ze istnieja i na tym sie moja wiedza konczy. Od nie tak dawna trenuje na MT4 i... tu sie zaczynaja schody. Chcialem zlozyc zlecenie, ustawilem SL i TP , ale platforma nie chce przyjac zlecenia. Wiem , ze jest weekend i rynek nie chodzi, ale zlecenie jest na 00.00 z niedzieli na poniedzialek, wiec market juz bedzie aktywny. Jaka moze byc tego przyczyna? Dzieki za jakiekolwiek rady
żaden broker ci nie przyjmie zlecenia (nawet oczekującego) bo nie wiadomo jakie ceny będą na otwarciu. Po za tym nawet od strony technicznej w weekend wszyscy są wyłączeni.