HFT Brokers - nowy polski broker

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Jaronimo
Uczestnik
Uczestnik

Re: HFT Brokers - nowy polski broker

Nieprzeczytany post autor: Jaronimo »

Witam,
skąd u HFT dzisiaj notowania Ropy w wysokości około 36 usd, jak wszędzie jest około 34,80, dlaczego występuje taka luka??

Awatar użytkownika
HFT Brokers
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: HFT Brokers »

Jaronimo pisze:Witam,
skąd u HFT dzisiaj notowania Ropy w wysokości około 36 usd, jak wszędzie jest około 34,80, dlaczego występuje taka luka??
Zapewne chodzi Panu o ropę WTI, dzień wcześniej tj 17-ego grudnia nastąpiło rolowanie na nową serie kontraktów, szybciej niż inny brokerzy widocznie, stąd różnica w cenie.

Dokładne terminy rolowań są zawsze znane dużo wcześniej, szczegóły na: http://www.hftbrokers.pl/wp-content/upl ... olowan.pdf

Pozdrawiamy,
Zespół HFT Brokers
HFT Brokers - stworzony przez Traderów dla Traderów

przemek.now67
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: przemek.now67 »

Pytanie do HFT ponawiam.
Wasza odpowiedź brzmi nieco wymijająco i zaciemniajaco prostą sprawe.
Pytanie brzmialo czy informujecie o zmianie lewara jak kazdy inny broker wysylajac automatyczną wiadomość na skrzynke pocztową metatradera?
Tak jak napisal szmer jesli dzwonicie tylko wtedy jak marign level spada po zmianie lewara ponizej 100% to znaczy,ze w reszcie wypadków po prostu Klient widzi nieprawdziwe dane takie jak depozyt i margin.
Gdzie tu jest troska o środki Klientow?
Wyglada to raczej na celowe zaniechanie informacyjne na niekorzyść Klienta i tak jak szmer napisal zmiana lewara nie tylko obniza margin level ,ale tez podnosi i wtedy co? wtedy tez nie dzwonicie i ja sobie mysle, ze mam 40 procent margin level , a mam już 140 procent?
Prosze ustosunkować sie do tego .

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

HFT Brokers pisze:
Dokładne terminy rolowań są zawsze znane dużo wcześniej, szczegóły na: http://www.hftbrokers.pl/wp-content/upl ... olowan.pdf
Można prosić o tabelę rolowań na 2016 ? Rozumiem, że zbytnio nie będzie odbiegać od tej z 2015 ?

BTW. Dostałem dzisiaj pocztą od Was kartkę z życzeniami świątecznymi i noworocznymi. Brokerzy zwykle wysyłają klientom życzenia, ale mailem. Życzenia wysłane pocztą robią wrażenie.
Dziękuję i nawzajem :)
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
Pawel44
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Pawel44 »

No i mam nadzieje, że po nowym roku widzimy się już w sądzie.
A miało być tak pięknie...

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

Pawel44 pisze:
No i mam nadzieje, że po nowym roku widzimy się już w sądzie.
A miało być tak pięknie...

Mam nadzieje ze jest to powiedzmy odosobniony przypadek, jakis pojedynczy.
Mam nadzieje ze nie wynika on z premedytacji działania brokera, bo na dzien dzisiejszy jest to najlepszy broker na rynku polskim!

Wychodze z zalozenia ze nikt nie moze byc perfekcyjny i wierze ze jest to niedopatrzenie broka i zostanei to naprawione...

Oczywiscie czas pokaze czy bedzie coraz wiecej negatywnych opinii lecz narazie jest ok i tak trzymac! :564:
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

tomkot00
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomkot00 »

Szmer dobra robota, oby jak najwięcej osob poznało prawdę na temat działalności tego "najlepszego" na polskim rynku brokera.

Sam miałem z nim latem 2015 r. bardzo nieprzyjemny incydent, zakończony bezczelną odpowiedzią HFT na moją skądindąd słuszną reklamację a potem chamskim potraktowaniem mnie przez obsługę telefoniczną HFT, któa próbowała robić ze mnie dosłownie oszołoma i pieniacza wmawiając ze to ja jestem wszystkiemu winien i to oni ponoszą straty z powodu mojego systemu handlu :d

Zmieniłem broka, sprawę olałem, bo szkoda mi było kasy na sąd i prawnika. Może i źle zrobiłem, może jeszcze wróce do tematu i zlece swoja sprawe przeciwko HFT kancelarii... jeszcze mam troche czasu...

Awatar użytkownika
laik0
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: laik0 »

Ostatnio na parze EUR/PLN są bad ticki.

Screeny z 15 grudnia oraz z dzisiaj.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

longlay1
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: longlay1 »

Witam,

rozumiem, że jak się otworzy nowy wykres to to znika? Też mam HFT i tego nie mam, ale ja otworzyłem dopiero wykres, więc to może dlatego...

Awatar użytkownika
Pawel44
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Pawel44 »

Ciekawe, bo na moim wykresie tego nie ma - EUR/PLN z H4 z 4 stycznia 2016. Jak to można interpretować? Broker robi takie jaja na wybranych kontach? Tak to wygląda. Jeśli to prawda, to lipa straszna...

Pawel
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ