HFT Brokers - nowy polski broker

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Re: HFT Brokers - nowy polski broker

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

raposo pisze:rabaty prowizji i zwroty części spreadów przestają obowiązywać.
Ano właśnie.Zastanawiałem się co jest powodem, iż nie dostałem zwrotu części spreadu za pozycje zamknięte już w październiku. I wszystko niestety jasne.

@HFT
Mam pytanie do Was. Do tej pory swap tzw. weekendowy był naliczany z środy na czwartek. Czy coś się zmieniło w tej kwestii ? Bo na otwartej pozycji nie został naliczony w czwartek rano dodatkowy swap. Sprawa jest drobna i nie chce mi się dzwonić i zawracać głowę takim drobiazgiem,ale mimo to chciałbym wiedzieć o co kaman.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
HFT Brokers
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: HFT Brokers »

MarioDM pisze:
raposo pisze:rabaty prowizji i zwroty części spreadów przestają obowiązywać.
Ano właśnie.Zastanawiałem się co jest powodem, iż nie dostałem zwrotu części spreadu za pozycje zamknięte już w październiku. I wszystko niestety jasne.

@HFT
Mam pytanie do Was. Do tej pory swap tzw. weekendowy był naliczany z środy na czwartek. Czy coś się zmieniło w tej kwestii ? Bo na otwartej pozycji nie został naliczony w czwartek rano dodatkowy swap. Sprawa jest drobna i nie chce mi się dzwonić i zawracać głowę takim drobiazgiem,ale mimo to chciałbym wiedzieć o co kaman.
Obecnie swap weekendowy naliczany jest w piątki.

Pozdrawiamy,
Zespół HFT Brokers
HFT Brokers - stworzony przez Traderów dla Traderów

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Nie otrzymałem żadnej wiadomości na maila więc zapytam tutaj:
Nie posiadam polskiego nr telefonu - można to obejść przy zakładaniu rachunku u Was?

benq41
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: benq41 »

HFT czy to stp czy ecn technologia moze sie rozni ale ma niesamowite luki jesli chodzi o uniemozliwienie przesuniecia stopa w momencie kiedy swieca normalnie sie porusza. To pierwsze, po drugie - tak samo zamykaja zlecenia ktore sa w trakcie i nie sa wycinane przez stopy. Takie sytuacje mialem na koncie activ stp. Zamkneli mi zlecenie. Brokerzy polscy sa dalej nic nie warci. Do bani sa i tego sie obawialem.
W sieci jestem kazdym najlepszym. Graj dla siebie, graj ze samym soba.

Awatar użytkownika
HFT Brokers
Gaduła
Gaduła

Songo89K pisze:Nie otrzymałem żadnej wiadomości na maila więc zapytam tutaj:
Nie posiadam polskiego nr telefonu - można to obejść przy zakładaniu rachunku u Was?
Na tym etapie nasz Pokój Inwestora współpracuje tylko z polskimi numerami.

Pozdrawiamy,
Zespół HFT Brokers

-- 10 paź 2016, 08:56 --
benq41 pisze:HFT czy to stp czy ecn technologia moze sie rozni ale ma niesamowite luki jesli chodzi o uniemozliwienie przesuniecia stopa w momencie kiedy swieca normalnie sie porusza. To pierwsze, po drugie - tak samo zamykaja zlecenia ktore sa w trakcie i nie sa wycinane przez stopy. Takie sytuacje mialem na koncie activ stp. Zamkneli mi zlecenie. Brokerzy polscy sa dalej nic nie warci. Do bani sa i tego sie obawialem.
Chcielibyśmy odnieść się do sytuacji, którą Pan opisuje, jednak potrzebujemy zdecydowanie więcej szczegółów. Prosimy o opis sytuacji z numerem zlecenia na dok@hftbrokers.pl

Pozdrawiamy,
Zespół HFT Brokers

Awatar użytkownika
mryko
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mryko »

Czy normą jest aby w HFT Brokers czekać od ubiegłego piątku na korektę środków na koncie?
Nadmienię że otrzymałem zapewnienie o korekcie środków niezwłocznie...
Sky is the limit

Awatar użytkownika
HFT Brokers
Gaduła
Gaduła

mryko pisze:Czy normą jest aby w HFT Brokers czekać od ubiegłego piątku na korektę środków na koncie?
Nadmienię że otrzymałem zapewnienie o korekcie środków niezwłocznie...
@mryko oczywiście jest to jednorazowy przypadek, dzisiaj korekta zostanie zaksięgowana. Przepraszamy za zainstniałą sytuację.

Pozdrawiamy,
Zespół HFT Brokers

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

@HFT

Do tej pory w Pokoju Inwestora zawsze w poniedziałek było info o rolowaniach . U mnie skończyło się to na 16 września.
Czy tylko tak jest u mnie czy po prostu nie informujecie już o takich rzeczach ?
BTW. Zamiast na stronie lepiej takie info wysyłać na platformę MT4 jako wiadomości.

Przy okazji. Zakładając konto przez strone Raposo zyskiwałem zwrot spreadu. Niestety założyłem wtedy konto z maila, którego prawie nie używam. Nie mogłem zmienić maila bo straciłbym ten bonus. Skoro już nie ma tego bonusu to oznacza, iż mogę bez problemów i kosztów zmienić maila, na którego wysyłane są wyciągi ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
HFT Brokers
Gaduła
Gaduła

MarioDM pisze:@HFT

Do tej pory w Pokoju Inwestora zawsze w poniedziałek było info o rolowaniach . U mnie skończyło się to na 16 września.
Czy tylko tak jest u mnie czy po prostu nie informujecie już o takich rzeczach ?
BTW. Zamiast na stronie lepiej takie info wysyłać na platformę MT4 jako wiadomości.

Przy okazji. Zakładając konto przez strone Raposo zyskiwałem zwrot spreadu. Niestety założyłem wtedy konto z maila, którego prawie nie używam. Nie mogłem zmienić maila bo straciłbym ten bonus. Skoro już nie ma tego bonusu to oznacza, iż mogę bez problemów i kosztów zmienić maila, na którego wysyłane są wyciągi ?
Głównym i zawsze aktualnym źródłem informacji o rolowaniach są Aktualności Handlowe na naszej stronie: http://www.hftbrokers.pl/aktualnosci-handlowe/

Odnośnie zmiany maila, jak najbardziej można go zaktualizować.

Pozdrawiamy,
Zespół HFT Brokers

mecman
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: mecman »

I'm sorry i'm an english speaker.

Just some question for @hftbrokers.pl
Do you have a maximum amount of transactions/per day or per month ?
Do you allow news trading ?
Do you have scalping restrictions ?
whats is the minimum account value to open an account ?
do you have a minimal lot required ?
Do you have any restrictions for international clients ?

Thanks

ODPOWIEDZ