AD franka - jak na razie +80p
PS To jest i tak ten sam motylek

Faktycznie, kryształowa kula przepowiedziała dobrze. Kurde dobre toskydart1 pisze:Dlaczego przeciwko tredowi???- - na demo moge????, a procz tego Golden Section podobno przepowiada????
teraz mowi ze ostatnia swieczka ma max dolny poziom???? i trend powinien sie odwrocic Buy stop ustawilem na 1.2123
Oczywiscie to tylko experyment
Dlaczego? Bo spadki nastąpiły jednak wcześniej.Fireblade pisze:s na eur/usd
Byłem na tym szkoleniu i zrobiło na mnie spore wrażenie. Myślę, że główna siła tkwi nie w samych zniesieniach - choć one stanowią podstawę systemu - ale koncepcja jako całość, czyli:darkli5461 pisze:Dla zainteresowanych polecam geometrie fibonaciego Danielewicza, w kwietniu prowadził wykład w Parkiecie , może ktos na nim był i może sie podzielić opiniami? Mam nadzieje że temat HT nie klapnie za szybko
Zdecydowanie lepiej samemu poszukać, bo to pozwala Ci się rozwijać i masz pewność, że wszystko jest zgodnie z Twoim planem. A po sukcesie wiesz, że Twoja praca została nagrodzona.skydart1 pisze:Obserwujac swiatowy forex rosjanie przoduja w fibo i harmonicznym tradingu i maja super wskazniki.
Zdecydowanie popieramMaciej.Z pisze:a może droga do sukcesu tkwi w prostocie, wąskich stoplossach i konsekwencji - a nie w czarodziejskich wskaźnikach?
Oto chodzi w HT, tylko i wyłącznieMaciej.Z pisze:Stawiam na prostotę i działanie w zgodzie z logiką