idąc Twoim tokiem rozumowania to Atletico Madryt jest/był (nie orientuje się) IB Plus500

lucaa pisze:chyba nie rozumiesz Panie Kowal jak działa IB.... IB bierze prowizję za transakcje.... sponsor ,a IB to co innego![]()
idąc Twoim tokiem rozumowania to Atletico Madryt jest/był (nie orientuje się) IB Plus500
też masz jakieś dowody? ludzie są ciekawi. powiedz prosze.ltk pisze:Jeśli to jest jakaś kampania reklamowa to gratuluje inwencji, przeczytałem całość
....ps. nie stać mnie na prawnika, jak ktoś chce mnie pozwać to proszę o sponsoring, chętnie powiem przed kamerą z bananem na gębie sorry.
pozdrawiam
o fuck.. nie mam dowodów, dysponuje moimi nieprzemyślanym domysłami, ale są moje prywatne i mogę na potrzeby wydrukować.dobryfxplayer pisze:też masz jakieś dowody? ludzie są ciekawi. powiedz prosze.ltk pisze:Jeśli to jest jakaś kampania reklamowa to gratuluje inwencji, przeczytałem całość
....ps. nie stać mnie na prawnika, jak ktoś chce mnie pozwać to proszę o sponsoring, chętnie powiem przed kamerą z bananem na gębie sorry.
pozdrawiam
ok to poprosze to na piśmie.ltk pisze:o fuck.. nie mam dowodów, dysponuje moimi nieprzemyślanym domysłami, ale są moje prywatne i mogę na potrzeby wydrukować.dobryfxplayer pisze:też masz jakieś dowody? ludzie są ciekawi. powiedz prosze.ltk pisze:Jeśli to jest jakaś kampania reklamowa to gratuluje inwencji, przeczytałem całość
pozdrawiam