Gra na dane makro

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

mysje_hood pisze:śwnieczka powinna iść w dół natomiast ostro wybiło ją w góre. Dlaczego?
Dlatego ze na rynku forex nie istnieje tzw. "linearna przyczynowosc" - dobre dane, kurs w gore, kiepskie w dol. To byloby zbyt proste i kazdy glupi by sie nauczyl na tym zarabiac. A najciekawsze sa sytuacje, jak rynek dynamicznie idzie w kierunku przeciwnym niz wynikaloby z odczytu danych. :D

nie ma lekko, trzeba sie troche bardzej wysilic :D
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mysje_hood »

mysje_hood napisał:
śwnieczka powinna iść w dół natomiast ostro wybiło ją w góre. Dlaczego?

Dlatego ze na rynku forex nie istnieje tzw. "linearna przyczynowosc" - dobre dane, kurs w gore, kiepskie w dol. To byloby zbyt proste i kazdy glupi by sie nauczyl na tym zarabiac. A najciekawsze sa sytuacje, jak rynek dynamicznie idzie w kierunku przeciwnym niz wynikaloby z odczytu danych. Very Happy

nie ma lekko, trzeba sie troche bardzej wysilic Very Happy
ale chyba jest jakiś powod takiej reakcji? byłbym rad gdybys mogl mi choc troche objaśnić :roll:

mbor112
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mbor112 »

Ma ktoś może instrukcje obsługi tego automata na pierwszej stroce?

natraj
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: natraj »

takie payrollsy to ja rozumiem. SL przesunięty na +70 pips 8)

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

hmm to raczej nie zasluga payrollsów tylko wypowiedz tricheta :) gratuluje :D
Obrazek

mbor112
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mbor112 »

nio to było piękne :D:D Hm powiedzcie mi jeszcze jakie oznaczenie ma ropa na platformie bo nie moge jej znaleźć:D

jaguarII
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jaguarII »

mysje_hood pisze:hmm to raczej nie zasluga payrollsów tylko wypowiedz tricheta gratuluje
czasami slowa najwiekszych głów finansowych znaczą wiecej nawet jak sa mało ważne ,niz wazne dane macro,ot taka spekulacja :D

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

jaguarII pisze:
mysje_hood pisze:hmm to raczej nie zasluga payrollsów tylko wypowiedz tricheta gratuluje
czasami slowa najwiekszych głów finansowych znaczą wiecej nawet jak sa mało ważne ,niz wazne dane macro,ot taka spekulacja :D
dokładnie. szczegolnie jezeli mówil o czyms czego sie teraz kazda gospodarka boi czyli o inflacji. było cos jeszcze o energii ale juz mi sie nie chcialo ogladac :D

Awatar użytkownika
luktom
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: luktom »

mbor112 pisze:Hm powiedzcie mi jeszcze jakie oznaczenie ma ropa na platformie bo nie moge jej znaleźć
W Admiral Markets sierpniowy futures na ropę ma symbol #QMQ8.
algotronic- zaawansowane rozwiązania dla traderów
Odwiedź naszą stronę WWW, aby poznać pełną ofertę

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

zna ktoś z was jakies programy z wykresami makro? coś jak newstrader tylko zeby najlepiej bylo za free albo za jakas uczciwą cenę. może jakieś strony?
Obrazek

ODPOWIEDZ