GNIEW JASONA BOURNE'A

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Bzdurny komentarz, od siebie mogę jedynie dodać, że moje marzenia związane z Fx nigdy nie umarły, bo ja po prostu takowych nie mam. Może na początku były takie myśli o fortunie i szybkich pieniądzach, ale teraz jakoś ich nie ma. Po prostu lubię sobie coś czytać o giełdzie, lubię tworzyć nowe systemy i sprawdzać jakie wyniki dają na realnym rynku. Tyle.

To nawet ciekawe. Mam okresy, że kompletnie nudzi mnie agencja towarzyska. Mam okresy, że nawet mi się nie chce umawiać z pięknymi kobietami z neta, chociaż ostatnio umawiają się ze mną takie maszyny, że po prostu ferrari testarossa z dopalaczem nitro podwójnym.

A jakoś tworzenie nowych systemów wciąż mnie nie nudzi. Wręcz przeciwnie.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MaRCHeW »

Witam.
jasonbourne pisze:Bzdurny komentarz, od siebie mogę jedynie dodać, że moje marzenia związane z Fx nigdy nie umarły, bo ja po prostu takowych nie mam. Może na początku były takie myśli o fortunie i szybkich pieniądzach, ale teraz jakoś ich nie ma.

Nie nudzi Ci się bo podświadomie cały czas marzysz o tej fortunie i szybkich pieniądzach, dlatego cały czas tworzysz nowe systemy.

Różnica jest taka, że na początku byłeś mocno "napalony", a z biegiem czasu doszedłeś do wniosku, że łatwo nie jest i dlatego lepiej się "nie napalać" bo można się szybko zniechęcić i wypalić. Dlatego robisz to teraz bardziej świadomie ale w podświadomości nadal są "fortuna i szybkie pieniądze" ;)

Pozdrawiam
Karol Marchewka

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

jasonbourne pisze:Bzdurny komentarz, od siebie mogę jedynie dodać, że moje marzenia związane z Fx nigdy nie umarły, bo ja po prostu takowych nie mam. Może na początku były takie myśli o fortunie i szybkich pieniądzach, ale teraz jakoś ich nie ma. Po prostu lubię sobie coś czytać o giełdzie, lubię tworzyć nowe systemy i sprawdzać jakie wyniki dają na realnym rynku. Tyle.

To nawet ciekawe. Mam okresy, że kompletnie nudzi mnie agencja towarzyska. Mam okresy, że nawet mi się nie chce umawiać z pięknymi kobietami z neta, chociaż ostatnio umawiają się ze mną takie maszyny, że po prostu ferrari testarossa z dopalaczem nitro podwójnym.

Ależ ja miałem na myśli tylko i wyłącznie artykuł o Lindsay Lohan i marzenia o niej.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

ODPOWIEDZ