Tak umierają marzenia...
http://kobieta.wp.pl/gid,14476174,img,1 ... jecie.html
GNIEW JASONA BOURNE'A
- jasonbourne
- Pasjonat
Bzdurny komentarz, od siebie mogę jedynie dodać, że moje marzenia związane z Fx nigdy nie umarły, bo ja po prostu takowych nie mam. Może na początku były takie myśli o fortunie i szybkich pieniądzach, ale teraz jakoś ich nie ma. Po prostu lubię sobie coś czytać o giełdzie, lubię tworzyć nowe systemy i sprawdzać jakie wyniki dają na realnym rynku. Tyle.
To nawet ciekawe. Mam okresy, że kompletnie nudzi mnie agencja towarzyska. Mam okresy, że nawet mi się nie chce umawiać z pięknymi kobietami z neta, chociaż ostatnio umawiają się ze mną takie maszyny, że po prostu ferrari testarossa z dopalaczem nitro podwójnym.
A jakoś tworzenie nowych systemów wciąż mnie nie nudzi. Wręcz przeciwnie.
To nawet ciekawe. Mam okresy, że kompletnie nudzi mnie agencja towarzyska. Mam okresy, że nawet mi się nie chce umawiać z pięknymi kobietami z neta, chociaż ostatnio umawiają się ze mną takie maszyny, że po prostu ferrari testarossa z dopalaczem nitro podwójnym.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Witam.
Różnica jest taka, że na początku byłeś mocno "napalony", a z biegiem czasu doszedłeś do wniosku, że łatwo nie jest i dlatego lepiej się "nie napalać" bo można się szybko zniechęcić i wypalić. Dlatego robisz to teraz bardziej świadomie ale w podświadomości nadal są "fortuna i szybkie pieniądze"
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Nie nudzi Ci się bo podświadomie cały czas marzysz o tej fortunie i szybkich pieniądzach, dlatego cały czas tworzysz nowe systemy.jasonbourne pisze:Bzdurny komentarz, od siebie mogę jedynie dodać, że moje marzenia związane z Fx nigdy nie umarły, bo ja po prostu takowych nie mam. Może na początku były takie myśli o fortunie i szybkich pieniądzach, ale teraz jakoś ich nie ma.
Różnica jest taka, że na początku byłeś mocno "napalony", a z biegiem czasu doszedłeś do wniosku, że łatwo nie jest i dlatego lepiej się "nie napalać" bo można się szybko zniechęcić i wypalić. Dlatego robisz to teraz bardziej świadomie ale w podświadomości nadal są "fortuna i szybkie pieniądze"

Pozdrawiam
Karol Marchewka
Ależ ja miałem na myśli tylko i wyłącznie artykuł o Lindsay Lohan i marzenia o niej.jasonbourne pisze:Bzdurny komentarz, od siebie mogę jedynie dodać, że moje marzenia związane z Fx nigdy nie umarły, bo ja po prostu takowych nie mam. Może na początku były takie myśli o fortunie i szybkich pieniądzach, ale teraz jakoś ich nie ma. Po prostu lubię sobie coś czytać o giełdzie, lubię tworzyć nowe systemy i sprawdzać jakie wyniki dają na realnym rynku. Tyle.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów