No proporcje pomiędzy falami. Coś w stylu Neelego, że on patrzy na monowave i oznacza :5 lub :3. Na podstawie proporcji i zniesień właśnie. A nie na podstawie liczby fal wewnętrznych bo w monowavkach ich po prostu nie ma. Jego zasady zajmują, he, he, 30 stron książki, moje są znacznie prostsze, ale i tak nie potrafię opisać w kilku zdaniach definicji impulsu, bo jest dużo różnych wariantów ich występowania.pmleczko pisze:Co jest esencją definicji impulsu u Ciebie ?
GNIEW JASONA BOURNE'A
- jasonbourne
- Pasjonat
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
- jasonbourne
- Pasjonat
- jasonbourne
- Pasjonat
Już myślałem, że będę grał krótkie a tu znowu zmiana i czekam na wejście na długą. No chyba że znowu coś się zmieni.
Coś w tym miesiącu nudno, mało sygnałów.
W ramach relaksu krótki sprawdzian wiedzy na temat mojej idolki.
Czyż ona nie jest fantastyczna?
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=26 ... medium=rss

W ramach relaksu krótki sprawdzian wiedzy na temat mojej idolki.

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=26 ... medium=rss
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
- jasonbourne
- Pasjonat
- jasonbourne
- Pasjonat
- jasonbourne
- Pasjonat
- jasonbourne
- Pasjonat
- jasonbourne
- Pasjonat
- jasonbourne
- Pasjonat
Nie będzie podsumowania, bo w zasadzie nie ma co podsumowywać. Dziennik zostaje zakończony, bo nie chce mi się już go prowadzić. Ja oczywiście wciąż uważam że system jest fajny i ma duży potencjał, może nie aż tak wielki jak moja idolka, ale przecież wiadomo, ideał może być tylko jeden.
Na pewno jeszcze muszę dopracować wejścia, najsłabsza część systemu. W sumie dla mnie DD 8% nie jest jakimś wielkim problemem, ale wydaje mi się (warto podkreślić "wydaje mi się"), że w tym systemie można śmiało zejść do DD 2-4%. Zresztą większość SL w tym dzienniku było po błędach.
Aha, co prawda to temat o którym większość osób nie chce mówić, ale jak ktoś ma jakieś fajne wejścia, którymi chce się podzielić, to chętnie się zapoznam. Oczywiście wejścia z SL 10 pips. Dobre wejścia to dla mnie wejścia ze skutecznością co najmniej 50% licząc BE jako wejście udane. To nie są zbyt wysokie wymagania. Nie liczę na wielki odzew, ale może ktoś napisze coś sensownego, choć na tym forum to założenie dość ryzykowne.

Aha, co prawda to temat o którym większość osób nie chce mówić, ale jak ktoś ma jakieś fajne wejścia, którymi chce się podzielić, to chętnie się zapoznam. Oczywiście wejścia z SL 10 pips. Dobre wejścia to dla mnie wejścia ze skutecznością co najmniej 50% licząc BE jako wejście udane. To nie są zbyt wysokie wymagania. Nie liczę na wielki odzew, ale może ktoś napisze coś sensownego, choć na tym forum to założenie dość ryzykowne.