No własnie, domyslnie jest 3,3,3,60. Tez tak własnie gram. Chciałem sie upewnić, czy takie ustawienia są ok przy GMMA. Dzięki.Jankes pisze:Ja mam z template ten wskaźnik i ustawienia 3,3,3,60.
Mogę je dowolnie modyfikować pod MT4.
Gram na 3,3,3,60.
GMMA in Color
Ja wywalilem wskażnik za dużo daje błednych sygnalów - za miest jego jest
MT4 LSR - Level Stop Revarese - o wiele bardziej się sprawdza,
liknk do niego jest wstecz w tym wątku

"Wszystko co pojawia się w Twoim życiu, sam je do niego przyciągasz. A czynisz to za sprawą obrazów, jakie pojawiają się w Twoim umyśle. Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku"
Prosze, dają one mnij sygnalów nieraz bledne - ale to trzeba sprawdzić ja wchodze dopiero w pozycje gdy.robertw7 pisze:Mozesz zapodac jakis screen jak to wyglada w przypadku MT4 LSR?riker pisze:Ja wywalilem wskażnik za dużo daje błednych sygnalów - za miest jego jest
Warunki
1. LTR strzałka
2. MACD
3 MA 100
4 Slope
5 Snajper
6 Rainbow MA 03 - To jest cos takiego jak z trend Folowera Czerwone MA ich interpretacja jest taka pod cena Long i vice versa
Oto screeny 1 i 2 za jakisz czas poźniej
PS. Faken jaja przez chwile nie uwagi zamklo mi na SL - za nisko ustawione Edka na korekcie, ale jeszcze poleci w gore na 1.2790 i dopiero w dół

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Wszystko co pojawia się w Twoim życiu, sam je do niego przyciągasz. A czynisz to za sprawą obrazów, jakie pojawiają się w Twoim umyśle. Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku"
dokładnie takrobertw7 pisze:Dzięki:D Czyli przy pozycji sell cena musi być pod WMA100 i przebić Rainbow i odwrotnie przy buy? Czy te wskaźniki, które masz na wykresie zawierają sie w tym LSR? Poza MACD i WMA oczywiście.
tak teraz wyglada sytuacja na Edku 4.JPG screen mnie wywalilo ale to przez ciaasny SL
Zapuszczasz zwykly systemten z początku
Tutaj masz LSRa i to jest zupelnie inny wskaznik stosować jako stopa też ta linia co tworzy
+ slope 80
Co do Rainbowa to ten wskaznik to dalem go z Tren Folowera składa sie on z 7 MA wylanczylem na none pozostałe zostawiłem 1 2 i 3
MACD 5 35 5
i FX Snajper ale wiecej juz ne moge zamiescic

pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Prosze 
Tak jak myslalem Edek dobil na 1.2790
i teraz nalezy sie spodziewac odwrotu
Pozdrawiam Cieplutko

Tak jak myslalem Edek dobil na 1.2790

Pozdrawiam Cieplutko
Mam problem. Wrzuciłem wszystkie wskaźniki systemu GMMA i uczę się go na demo. Niestety popełniam jakiś błąd. Pojawia się sygnał wejścia BUY. WMA skierowane w górę, cena nad linią, wstęgi krótkie i długie wskazują, ze moment odpowiedni. Na MACD też ok. Cena pokonuje lokalny szczyt i wchodzę. Nastepnie cena zawraca i zgarnia stop lossa. Wczoraj testowałem to i na 10 przypadków 9 tak wygladało. Niestety nie mam teraz scrrenów, bo jestem w pracy. Jednak z opisu wynika, ze nie popełniam błędu, ale jednak cos jest nie tak. DOdatkowo do potwierdzenia sygnału używam Snipera oraz RainbowMA. Patrzę na Wasze scrreny i wyglada to podobnie, ale jakoś nie łapiecie sie na krótkie zwroty cen, które czyszczą stop lossy, a wchodzicie w pozycje wtedy, gdy zaczyna się dłuższa jazda w danym kierunku. Gdzie popełniam błąd? Np. wczoraj 21.56 naszego czasu (20.56 GMT) sell usdchf po 16.38. Kolejny zwrot i koniec zabawy.