Gallant Capital Markets - STP; 1:400; współpraca
Re: Gallant Capital Markets - STP; 1:400; współpraca
Macie w planach dodanie również polskich szybkich płatności np. przez przelewy24 albo jakiś odpowiednik?
- GCMFXPoland
- Bywalec
Za pośrednictwem Skrilla realizowane są polskie szybkie płatności - przelewy24. Po zatwierdzeniu opcji "Skrill" należy wybrać kraj, a następnie pojawi nam się opcja przelewów24.rybus pisze:Macie w planach dodanie również polskich szybkich płatności np. przez przelewy24 albo jakiś odpowiednik?
Witam,bartek1916 pisze:witamy, Panią Kingęwlasnie mialem pytac co z tlumaczeniem ale widze, ze ktos mnie wyprzedzil. A ile obecnie wynosi ta prowizja za przelew?
Jeśli chodzi o tłumaczenie, niedługo proszę się spodziewać polskiej wersji językowej naszej strony.
Prowizja za przelew bankowy kwot poniżej 250$ wynosi 24$, lecz tak jak wcześniej wspomniałam niedługo zostanie ona usunięta.
-- 07 wrz 2015, 12:48 --
SPROSTOWANIE:GCMFXPoland pisze:Za pośrednictwem Skrilla realizowane są polskie szybkie płatności - przelewy24. Po zatwierdzeniu opcji "Skrill" należy wybrać kraj, a następnie pojawi nam się opcja przelewów24.rybus pisze:Macie w planach dodanie również polskich szybkich płatności np. przez przelewy24 albo jakiś odpowiednik?
W chwili obecnej dla Polskich klientów jedyną możliwą metodą transakcji jest Wire Transfer
Gdy posiadamy konto zagraniczne i wybierzemy płatność z polskiego konta bankowego opcja przelewów24 jest dostępna za pośrednictwem Skrilla. (Skrill

Dla Polskich klientów wszystkie metody płatności pojawią się wraz z tłumaczeniem strony internetowej.
Wtedy też przelewy24 będą dostępne w taki sam sposób jak opisałam powyżej.
Przepraszam za zamieszanie.
Account Manager

+48 512 913 614 (!NOWY NUMER!)

Dziękuje za informacje. Przetestuje
A jak sytuacja wygląda z wypłatą środków na rachunek bankowy prowadzony w Polsce? Też jakoś przez skrill czy to już zwykły przelew zwrotny z Waszej strony?

- GCMFXPoland
- Bywalec
Proszę, zapraszam do testowania. W razie problemów czy wątpliwości proszę o kontakt telefoniczny/skype.rybus pisze:Dziękuje za informacje. PrzetestujeA jak sytuacja wygląda z wypłatą środków na rachunek bankowy prowadzony w Polsce? Też jakoś przez skrill czy to już zwykły przelew zwrotny z Waszej strony?
Wypłata środków jest realizowana do 48 godzin. Aktualnie dostępna jest jedynie metoda Wire Transfer, która na chwilę obecną pobiera opłatę 24$ od kwoty mniejszej niż 250$. Najprawdopodobniej w dniu dzisiejszym ów opłata będzie zniesiona.
Pozdrawiam,
-- 14 wrz 2015, 10:43 --
Witam,
Wszystkie metody płatności funkcjonują już na naszej stronie. Przepraszam za kłopoty techniczne i zapraszam do sprawdzenia naszej oferty.
Pozdrawiam Serdecznie
Account Manager

Okej, a ile trwa procedura weryfikacyjna? Chciałem Was przetestować i zastanawiam się kiedy dojdą dane do konta...
Chyba, że dopiero po wpłacie?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- GCMFXPoland
- Bywalec
Sprawdzenie dokumentów jest robione niemalże od ręki (w przypadku gdy są one poprawne) w godzinach pracy naszej Amerykańskiej siedziby tj. 15-23 czasu Polskiego.raposo pisze:Okej, a ile trwa procedura weryfikacyjna? Chciałem Was przetestować i zastanawiam się kiedy dojdą dane do konta...Chyba, że dopiero po wpłacie?
Pierwsza wpłata jest zazwyczaj realizowana w czasie rzeczywistym (w przypadku użycia natychmiastowych metod płatności tj. Skrill (przelewy24)), lecz zastrzegamy sobie prawo do 24 godzin na weryfikacje.
Przy kolejnych wpłatach mają Państwo pieniążki od razu na koncie.
Account Manager

-
- Pasjonat
Chcecie wejść na rynek polski. Gdzie zatem pary walutowe oparte na PLN ? Wszyscy je mają a Wy nie 

- GCMFXPoland
- Bywalec
Niestety na chwilę obecną ich nie posiadamy, ale dziękujemy za spostrzeżenie, na pewno będziemy brać pod uwagę potrzebny naszych klientów przy wprowadzaniu zmian w ofercie.andrzej-sk pisze:Chcecie wejść na rynek polski. Gdzie zatem pary walutowe oparte na PLN ? Wszyscy je mają a Wy nie
Account Manager

Witam, mam pytanie na które nie widziałem jeszcze odpowiedzi. Nie rozumiem trochę jakim prawem możecie mieć rachunek w polskim banku a jednocześnie nie być pod regulacjami KNF lub UE. Może niektórzy pamiętają sprawę Armady ,która zwinęła się z Polski bo nie miała odpowiednich tutejszych certyfikatów.
Więc, skoro macie tu rachunek (w Pekao bodajże) to musicie być pod mackami KNF lub przynajmniej UE (współpracującej z KNF) a wtedy musicie mieć dla Polaków dźwignię niewyższą niż 1:100. Zgadza się czy czegoś może nie wiem?
Więc, skoro macie tu rachunek (w Pekao bodajże) to musicie być pod mackami KNF lub przynajmniej UE (współpracującej z KNF) a wtedy musicie mieć dla Polaków dźwignię niewyższą niż 1:100. Zgadza się czy czegoś może nie wiem?
- GCMFXPoland
- Bywalec
Clyde pisze:Witam, mam pytanie na które nie widziałem jeszcze odpowiedzi. Nie rozumiem trochę jakim prawem możecie mieć rachunek w polskim banku a jednocześnie nie być pod regulacjami KNF lub UE. Może niektórzy pamiętają sprawę Armady ,która zwinęła się z Polski bo nie miała odpowiednich tutejszych certyfikatów.
Witam,
Dziękuję za zainteresowanie tematem. Tego typu pytania są kluczowe w wyjaśnianiu wszelkich wątpliwości co do wiarygodności działania naszej firmy.
Ustawa i jej interpretacja dostępna w KNF, wyraźnie mówi o tym, jakie podmioty zobowiązane są do redukcji dźwigni. Obsługa płatności poprzez bank w Polsce lub obsługa polskich metod płatności nie jest jednym z tych kryteriów.
Account Manager