G A N N

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
ODPOWIEDZ
karp29
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: karp29 »

a ja szukam fizyka ;p
a wogole po polsku to chyba nic nie mozna znalezc

Awatar użytkownika
Cinkciarz
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Cinkciarz »

oprócz jakichś ogólników to nic. zima :oops:

Awatar użytkownika
slaw2005
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: slaw2005 »

Cinkciarz pisze:oprócz jakichś ogólników to nic. zima :oops:
zgadza sie
ja od samego poczatku interesuje sie Gannem
jezyk stanowi barierę wiec siedze po nocach i tłumacze z google jego treść
przygnebiajace jest to ze wtym tempie to skończe za 5lat a po próbach i testach za 10
:(

Pop
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Pop »

Moim zdaniem w tym wątku jest bardzo dużo powiedziane. Przeczytaj go sobie kilka razy. Można na podstawie niego napisać sobie kilka narzędzi które bardzo przybliżą ci o co w tym lata. Wątpie żeby na innych forach było więcej informacji. Nikt przecież nie wyłoży wszystkiego jak ma być bo nie miało by to sensu. Tak apropo to dla mnie język to też męczarnia i wszystko co wiem to wyciągałem z takich wątków. Nie wiem jeszcze dużo ale już powoli dobijam się do bram :)

Awatar użytkownika
slaw2005
Stały bywalec
Stały bywalec

Pop pisze:Moim zdaniem w tym wątku jest bardzo dużo powiedziane. Przeczytaj go sobie kilka razy. Można na podstawie niego napisać sobie kilka narzędzi które bardzo przybliżą ci o co w tym lata. Wątpie żeby na innych forach było więcej informacji. Nikt przecież nie wyłoży wszystkiego jak ma być bo nie miało by to sensu. Tak apropo to dla mnie język to też męczarnia i wszystko co wiem to wyciągałem z takich wątków. Nie wiem jeszcze dużo ale już powoli dobijam się do bram :)
zgadza sie Pop-
ale cos sie juz mi układa w jedną całość (czas i cena) tylko ze robie to wszystko jeszcze ręcznie na kartce papieru

:wall:

Awatar użytkownika
slaw2005
Stały bywalec
Stały bywalec

Panowie mam takie małe pytanko o co chodzi z tym pulsem w cytacie :
........wszystkie pierwotne czynniki pozostają w stanie wibracji a rzeczywistość przenika podstawowy puls.......

sory początkującego...

Awatar użytkownika
slaw2005
Stały bywalec
Stały bywalec

własnie skończyłem czytac "MASTER STOCK MARKET COURSE - W D GANNA
( w pdf )
jezeli Królewski ,Pop i inni Gannowcy byliby zainteresowani to dajcie znać
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Pop
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Pop »

Dzięki za propozycje ale ja już to czytałem. Ja szukam wykresu cenowego wełny od 1926. Jak by kto wiedział gdzie znaleźć to poprosze.

krolewsky
Gaduła
Gaduła

Post autor: krolewsky »

czym zainteresowani? ta ksiazka?
myslisz ze nie czytalismy jej jeszcze ? :wink:

Chetnie rozwinal bym watek bardziej tylko szczerze mowiac pisanie o temacie wrecz okultystycznym ;-)), wolalbym to zrobic w jakims wezszym gronie.
Myslalem o jakims forum prywatnym, byc moze nawet odplatnym tylko nie wiem czy w ogole jest jakas garstka SZCZERZE i GLEBOKO zainteresowana tym tematem, a nie tylko tak zwani sezonowcy ;-)

No ale mozecie napisac co sadzicie na ten temat. Wychodze z zalozenia ze uczac innych uczysz siebie. Tylko jeszcze raz mowie, nie dla sezonowcow.
“ The thing that hath been, it is that which shall be; and that which
is done is that which shall be done, and there is no new things
under the sun.” Eccl. 1:9.

Awatar użytkownika
pioun
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: pioun »

Myślę, że to może być dobry pomysł, aczkolwiek niekoniecznie. Chętnie bym wymienił się poglądami, które w sumie mają w moim wypadku bardzo konkretne kształty. Z drugiej strony każdy ma jakieś sekreciki większe lub mniejsze i obawiam się, że to co najcenniejsze pozostanie i tak "zakryte". Tak ja przynajmniej to czuję. Ale spróbować chyba nie zaszkodzi.

ODPOWIEDZ