długo to jeszcze potrwa?ugangu pisze:Ostatnie 3 dni (od środy) fxsalt pracowało na serwerze rezerwowym (nie wiem czy to tak sie nazywa) i moze dlatego tak roznie bylo z egzekucja zlecen.
FXsalt , www.fxsalt.com
Trejduje od samego wejścia czyli od 2 godzin i jak narazie egzekucja zleceń jest bardzo szybka (wykonałem z 20 trejdów bezproblemowo). Może już uporali się z wszystkim przez weekend. Z tego co widze to połączenie jest już z normalnym serwerem więc powinno śmigać tak jak wcześniej. 

Ostatnio zmieniony 18 kwie 2011, 00:57 przez ugangu, łącznie zmieniany 1 raz.
Różnie niestety bo ciągle nie mają własnego centrum finansowego, ale to powinno być podobno lada moment - wtedy będzie szybko. Na razie - to może być dzień, albo dłużej. Pamiętaj, że obsługę mają w USA. Ale już niedługo.Scoobi pisze:czy ktos wie jak dlugo od zlozenia dyzpozycji wyplaty trzeba czekac aby srodki znalazly sie na koncie moneybookers?
- freshman89
- Gaduła
- Pełnomocnik
- Pasjonat
Witam
Mam do was pytanko..
Nosze się z zamiarem otwarcia 2 konta waham sie miedzy Alpari a własnie FxSalt (STP) z tego co czytam Wasze opinie sa dość dobre za wyjątkiem ostatnich kłopotów z serwerem...?juz lepiej czy sytuacja sie utrzymuje?
Jak wygląda kwestia spredu? gram swing trade głównie z dziennych wiec wchodze dość późno.. jak spredy w nocy wyglądają? Czy doliczane są dodatkowe opłaty transakcyjne oprócz spredu? Jak wyglądają swapy?
Chciałbym najpierw popróbować ich na mikrolotach ...czy na koncie classic wchodzą mikroloty czy tylko na koncie micro? Jakie depo w na koncie mikro i clasic?
Coś mi ich stronka nie działa stad te pytania
Z góry dzieki za odp
Pozdrawiam
I Wesołych Świąt
Mam do was pytanko..

Nosze się z zamiarem otwarcia 2 konta waham sie miedzy Alpari a własnie FxSalt (STP) z tego co czytam Wasze opinie sa dość dobre za wyjątkiem ostatnich kłopotów z serwerem...?juz lepiej czy sytuacja sie utrzymuje?
Jak wygląda kwestia spredu? gram swing trade głównie z dziennych wiec wchodze dość późno.. jak spredy w nocy wyglądają? Czy doliczane są dodatkowe opłaty transakcyjne oprócz spredu? Jak wyglądają swapy?
Chciałbym najpierw popróbować ich na mikrolotach ...czy na koncie classic wchodzą mikroloty czy tylko na koncie micro? Jakie depo w na koncie mikro i clasic?
Coś mi ich stronka nie działa stad te pytania
Z góry dzieki za odp
Pozdrawiam

I Wesołych Świąt

Pewnie już wszyscy świętują tylko ja jeszcze siedze i szukam czegos w necie i sam nie wiem czego... no wiec odpowiem na Twoje pytania 
Klopoty z serwerem zakonczyly sie tydzien temu w piatek. Od niedzieli od rozpoczecia bylo juz wszystko ok i przez caly tydzien nie natrafilem na zadne opoznienia czy cos w tym styly. Mowiac krotko - jest wszystko ok tak jak byc powinno.
Spread:
Spread zaczyna się od wartości 0 pips i można taki spotkać wielokrotnie w ciągu dnia. Czasem spada do wartości minusowej ale to pomijam bo wtedy z palca nie wejdziesz. Dla przykładu: eurusd podczas sesji londyn/usa średnio przyjmuje wartość od 0.1 do 0.5 pipsa. W nocy zazwyczaj od 0.3 do 0.8 pipsa.
Do wartości spreadu doliczane jest commission i wynosi ono 10 USD za 1 Lota.
Swapy ? hmmm... nie wiem co dokładnie chciałbyś wiedzieć. Powiem tylko tyle, że są normalnej wielkości a nie jakieś porąbane jak u niektorych brokerow.
Na koncie classic normalnie można zawierać transakcje na mikrolotach i uważam, że otwieranie konta mikro nie ma sensu.
Depozyt od 250 USD. O szczegoly jednak radze zapytac support fxsalt bo ja jeszcze tego nie przetestowalem.
Mam nadzieje, ze pomoglem
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!

Klopoty z serwerem zakonczyly sie tydzien temu w piatek. Od niedzieli od rozpoczecia bylo juz wszystko ok i przez caly tydzien nie natrafilem na zadne opoznienia czy cos w tym styly. Mowiac krotko - jest wszystko ok tak jak byc powinno.
Spread:
Spread zaczyna się od wartości 0 pips i można taki spotkać wielokrotnie w ciągu dnia. Czasem spada do wartości minusowej ale to pomijam bo wtedy z palca nie wejdziesz. Dla przykładu: eurusd podczas sesji londyn/usa średnio przyjmuje wartość od 0.1 do 0.5 pipsa. W nocy zazwyczaj od 0.3 do 0.8 pipsa.
Do wartości spreadu doliczane jest commission i wynosi ono 10 USD za 1 Lota.
Swapy ? hmmm... nie wiem co dokładnie chciałbyś wiedzieć. Powiem tylko tyle, że są normalnej wielkości a nie jakieś porąbane jak u niektorych brokerow.
Na koncie classic normalnie można zawierać transakcje na mikrolotach i uważam, że otwieranie konta mikro nie ma sensu.
Depozyt od 250 USD. O szczegoly jednak radze zapytac support fxsalt bo ja jeszcze tego nie przetestowalem.
Mam nadzieje, ze pomoglem

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!