Tak, ja wypłacałem jak do tej pory kilka razy ... zresztą napisałem o tym już dużo wcześniej zaraz po pierwszej wypłacie.
Bardzo rzadko wypowiadam się na forum ale czasem jakoś muszę zareagować gdy widzę, że ktoś poniża naprawdę fajnego brokera któremu warto poświęcić troszkę więcej uwagi.
Rozumiem jak ktoś się wypowiada posiadając jakąś wiedzę, ale żeby bez jakiegokolwiek sprawdzenia od razu odradzać... dla mnie mało poważne.
Jest podany kontakt więc można zadzwonić lub podjechać, porozmawiać i rozwiać wątpliwości. Ja tak zrobiłem, zaufałem im i jestem zadowolony z wyboru.
Mam rachunki u 4 brokerów i muszę przyznać, że FxSalt wypada w tej chwili najlepiej pod względem obsługi klienta a także pod względem szybkości działania.
Dla mnie bez znaczenia czy broker sponsoruje F1, wysyła gadżety itp. bajery. Za zarobione pieniądze mogę sobie kupić mnóstwo gadżetów i wszystko co sobie tylko w danej chwili wymyślę ale aby zarabiać broker musi spełnić kilka wymagań:
- najlepiej ECN (dobry MM jak AM też mile widziany)
- niski spread
- bardzo szybka egzekucja zleceń... nie może to być kilkanaście sekund (a później rekwot) jak to czasem bywa u jednego brokera sponsorującego wyścigi samochodowe ;-)
- szybka wypłata z rachunku
FxSalt spełnia te warunki i dlatego polecam najpierw przetestować (nawet bardzo malutkim depozytem) a dopiero później oceniać