To poczekaj chwilę. Wpisz dane ponownie, nic nie rób. Ew. przeinstaluj platformę. Skoro nie pokazuje błędu "zły rachunek" tzn. że dane są OK i trwa próba nawiązywania połączenia.forexpolska pisze:odpaliłem drugi rachunek w FXPRO z inna walutą i mam problem wpisałem dane do logowania i pokazuje mi że brak połączenia.
FxPro (ECN) - wątek II
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Opisywana zmiana powoduje, że rezygnuje z tego konta. Niestety ale do skalpowania z SL 4-6p nie ma to sensu bo minimalny ruch ceny powoduje wycięcie.
Może i byłby w tym jakiś sens gdyby nie ciągłe poślizgi - praktycznie nie ma szans zamknięcia ceny według ustawionego SL/TP.
Spread między 2,5-3p z poślizgami - już wole wrócić do zwykłego konta MM
Może i byłby w tym jakiś sens gdyby nie ciągłe poślizgi - praktycznie nie ma szans zamknięcia ceny według ustawionego SL/TP.
Spread między 2,5-3p z poślizgami - już wole wrócić do zwykłego konta MM

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
Jest jakiś problem z serwerem aktualizacji. Pobierz tę wersję - http://www.forexclub.pl/files/fxpro4setup.exe i nadpisz posiadaną.mike_05 pisze: cały czas jest wersja 406, nie updejtuje sie do 409??
Niezapisywania haseł nie doradzałem. To było konto demo? Kontakt z brokerem i przywróci Ci hasło. Szybka piłka.mike_05 pisze: toś mi kurna doradził!
Nadpisałem i nie zapisałem haseł!
Szlag trafił ładny test.
Traktują tak samo. Ewentualnie może być tylko problem z identyfikacją klienta, jeśli podałeś trefne dane w formularzu.mike_05 pisze:Napisałem. Zobaczymy, będzie to test na traktowanie klientów z demo, wysłane 18:03
A test był ten co w stopce na dole.
Co do testu... Lubię mojito ale chyba Whisky lepiej wchodzi na FX

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Wysłałem ponownie, brak odzewu, szkoda, bo W&S już widać traci nie dopilnowane
Moijto, jest w zasadzie to samo, tylko ustawiony SL i tracił przez to, na W&S nie ma SL, troche wiekszy zwis, ale i wynik całkiem niezły.
Dodano po 12 minutach:
Udało sie, przez livechat
Dodano po 4 minutach:
a portfel tam jest inny, pomyliłem, W&S chodzi z innego komputera, a to co zgubiłem, to to:

szkoda by było stracić.
Moijto, jest w zasadzie to samo, tylko ustawiony SL i tracił przez to, na W&S nie ma SL, troche wiekszy zwis, ale i wynik całkiem niezły.
Dodano po 12 minutach:
Udało sie, przez livechat
Dodano po 4 minutach:
a portfel tam jest inny, pomyliłem, W&S chodzi z innego komputera, a to co zgubiłem, to to:

szkoda by było stracić.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
Ale z tego widzę chodzi dopiero kilka dni, a jeśli system jest dobry to powtórzy wynik...mike_05 pisze:szkoda by było stracić.

Czyli 19:00 czasu na Cyprze. O tej godzinie mało osób już pracuje dlatego spodziewałbym się odpowiedzi jutro.mike_05 pisze:wysłane 18:03
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu