FxPro (ECN) - wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
9
56%
Poza paroma minusami są ok
5
31%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
2
13%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Post autor: raposo »

Ok, więc już nie jestem inteligentny, nie umiem czytać i narzekam... Dobrze, niech Wam będzie... :) Nie mam za bardzo czasu odpowiadać na pokrętne zarzuty więc napiszę tylko to co istotne.

Rozmawiałem dziś z przedstawicielem FxPro - informacja jaką otrzymałem była taka jak w moim poprzednim poście. Nikt nie ma ucierpieć na przeniesieniu transakcji, czyli bilans konta ma się nie zmienić, nie mają być pobrane na nowo koszty prowizji za ponowne otwarcie itd. Zmieni się tylko data otwarcia transakcji.

Wiem, że poprzednią wiadomość można było zinterpretować tak jak zrobiliście to Wy - ja zrobiłem to w ten sam sposób. Stąd mój kolejny post precyzujący. A teraz zamiast czepiać się mojej osoby zalecam uzbroić się w cierpliwość i poczekać na oficjalną wiadomość od brokera, która powinna być dostarczona klientom rzeczywistym najpóźniej jutro. Co mogłem to zrobiłem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

zz
Maniak
Maniak

Post autor: zz »

raposo pisze:Rozmawiałem dziś z przedstawicielem FxPro - informacja jaką otrzymałem była taka jak w moim poprzednim poście. Nikt nie ma ucierpieć na przeniesieniu transakcji, czyli bilans konta ma się nie zmienić, nie mają być pobrane na nowo koszty prowizji za ponowne otwarcie itd
I Szacun .. ,tak powinno być.
FX to jest stresujący ,nie jest wskazane aby INWESTORZY stresowali się pierdołami...

Pozdro.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Yankee »

Raposo - nie bierz wszystkiego do siebie.
Rozumiem ze z racji pracy utozsamiasz sie z brokerem, ale nikt tu sie nie czepia Ciebie tylko FxPro...
Uwazam ze bardzo dobrze wykonujecie swoja robote, a broker robi wam pod gorke co rusz zmieniajac warunki (i na dodatek obcina wam przy tym wynagrodzenie...).

Wiec - no offence :wink:

zz
Maniak
Maniak

Uwazam ze bardzo dobrze wykonujecie swoja robote
Wielki Szacun dla raposo.
Yankee pisze:a broker robi wam pod gorke co rusz zmieniajac warunki (i na dodatek obcina wam przy tym wynagrodzenie...).
Zasugerowałem w poprzednim poście aby wzorem ...Interactivebrokers.. nie zmieniać warunków i technologi.. przez kilkadziesiąt lat...

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 29 lut 2012, 21:11 przez zz, łącznie zmieniany 1 raz.
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Post autor: raposo »

Yankee pisze:Rozumiem ze z racji pracy utozsamiasz sie z brokerem, ale nikt tu sie nie czepia Ciebie tylko FxPro...
Jednak kiedy prostuję to co przekazano to reakcja jest taka, a nie inna.... ;)
Nie możemy odpowiadać za składnię jakiej użył broker ale w razie wątpliwości wystarczy dopytać. Podkreślam, że nadal czekamy na oficjalne stanowisko jednak wszystko zmierza ku temu by zakończyło się to właśnie w opisany wcześniej sposób.
Na pewno każdy z kontem rzeczywistym zostanie poinformowany drogą telefoniczną i/lub mailową.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

zz
Maniak
Maniak

raposo pisze:Na pewno każdy z kontem rzeczywistym zostanie poinformowany drogą telefoniczną i/lub mailową.
Jasne.
Zasugeruj jednak to....
zz pisze:Yankee napisał:
a broker robi wam pod gorke co rusz zmieniajac warunki (i na dodatek obcina wam przy tym wynagrodzenie...).

Zasugerowałem w poprzednim poście aby wzorem ...Interactivebrokers.. nie zmieniać warunków i technologi.. przez kilkadziesiąt lat...

Pozdrawiam.

casper
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: casper »

raposo pisze:Nikt nie ma ucierpieć na przeniesieniu transakcji, czyli bilans konta ma się nie zmienić, nie mają być pobrane na nowo koszty prowizji za ponowne otwarcie itd. Zmieni się tylko data otwarcia transakcji.
Poczekajmy do niedzieli - zobaczymy ile warte są słowa fxpro.
Kto poczuje się pokrzywdzony - raposo zrekompensuje mu straty 8)

zz
Maniak
Maniak

Kto poczuje się pokrzywdzony - raposo zrekompensuje mu straty
Chłopak robi co może w tym poj...banym kraju..
Nie czepiajmy się raposo tylko decydentów...

pozdrawiam.

Cadermo

Post autor: Cadermo »

Kto poczuje się pokrzywdzony - raposo zrekompensuje mu straty
Nie dość ,że pomaga tu każdemu i to za darmo ,dając dokładnie informacje praktycznie na tacy to ludzie mają jeszcze do niego pretensje o sprawy ,na które nie ma żadnego wpływu :shock: Gdzie ja żyję...

zz
Maniak
Maniak

Cadermo pisze:Nie dość ,że pomaga tu każdemu i to za darmo ,dając dokładnie informacje praktycznie na tacy to ludzie mają jeszcze do niego pretensje o sprawy ,na które nie ma żadnego wpływu Shocked Gdzie ja żyję..
...
Cadermo pisze:Gdzie ja żyję..
zz pisze:w tym poj...banym kraju..

Pozdro.

ODPOWIEDZ