Eee... Nie marnuje czasu na takie konkursyFx_boy pisze:2/. Raposso

Eee... Nie marnuje czasu na takie konkursyFx_boy pisze:2/. Raposso
Ale Ty masz na myśli ranking dzienny, a ja mówiłem o rankingu głównym. Jeżeli do dzisiaj Janosik ma 1011% to wg mnie zrobił z kapitału początkowego 10 tys.Jarpen pisze:zysk jest liczony od kapitalu z dnia poprzedniego a nie od kapitalu startowego
No i jak ja się tutaj znalazłem.... wśród Elity. Ze słomą w butach nie było się pchać mnie na salony...raposo pisze: Poza tym co ja bym zrobił z 5-tym samochodem...
tez sie nad tym głowie, a ciekaw bylem w kontekscie strategii o której pisze w necie, szkoda ze na maile nie odpisuje. Przeciec nawet gdyby go wezwal margin call to mialby jakies miejsce. Może przegląda to forum i powie cusik?Scorpiman pisze:mah1y pisze:kto to jest JanosikoweCom?
rozwiazanie w zalaczniki
Tak się zastanawiam gdzie się podział login: JanosikoweCom
na stronie konkursu,
zniknął i widu nie ma,
czyżby złamał regulamin i go wywalili?
R33 pisze:tez sie nad tym głowie, a ciekaw bylem w kontekscie strategii o której pisze w necie, szkoda ze na maile nie odpisuje. Przeciec nawet gdyby go wezwal margin call to mialby jakies miejsce. Może przegląda to forum i powie cusik?Scorpiman pisze:mah1y pisze:kto to jest JanosikoweCom?
rozwiazanie w zalaczniki
Tak się zastanawiam gdzie się podział login: JanosikoweCom
na stronie konkursu,
zniknął i widu nie ma,
czyżby złamał regulamin i go wywalili?
OK, moze nieprecyzyjnie sie wyrazilem,ale tez nie pisalem że jjest jakis opis, . Wspomina o strategii.Fx_boy pisze:Gdzie to jest?R33 pisze:a ciekaw bylem w kontekscie strategii o której pisze w necie
Ale tam nic nie ma, poza propozycją rejestracji.skorup pisze:za reklamowanie się poprzez stronkę www.janosikowe.com
Tam nie ma żadnej strony.R33 pisze:OK, moze nieprecyzyjnie sie wyrazilem,ale tez nie pisalem że jjest jakis opis, . Wspomina o strategii.