ForexCup 2012
-
- Gaduła
A ja mam 119% i z tego powodu mam handręPierz Andrzej pisze:a moj wynik to tylko 120% ;/

Przy okazji udzieliłeś mi odpowiedzi na pytanie , które zadałem w wątku:
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... sc&start=0
Zatem, nie powinno być żadnych wątpliwości, że tylko w EA jest przyszłość na aforex-ie chyba, że ktoś wierzy w PA i ma 24h wolnego czasu codziennie do dyspozycji....Tę teorię wypowiadam oczywiście jako laik

Dodano po 5 minutach:
O jakie zdjęcia pytasz?Aha, wynik Andrzeja...imperator_wszechswiata pisze: gdzie są te zdjęcia ???
Dziękuję i pozdrawiam.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
ja nie twierdze ze w EA tylko jest przyszlosc , ja obralem taki psosob "walki" z rynkiemFx_boy pisze:Zatem, nie powinno być żadnych wątpliwości, że tylko w EA jest przyszłość na aforex-ie chyba, że ktoś wierzy w PA i ma 24h wolnego czasu codziennie do dyspozycji....Tę teorię wypowiadam oczywiście jako laik

jak widac po wynikach z konkursu i z palca mozna niezle profitowac

dla mnie gra z palca to tak jazda samochodem bez wspomagania kierownicy

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
-
- Gaduła
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
http://forexcup.onet.pl/konkurs/konkurs-galeria.htmlimperator_wszechswiata pisze:było coś, że za najlepsze zdjęcie "gdzie handlujesz" - nagroda iPad - dlatego się pytam !?Fx_boy pisze:O jakie zdjęcia pytasz?Aha, wynik Andrzeja...imperator_wszechswiata pisze: gdzie są te zdjęcia ???
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Ach, jak wspomnę te czasy kiedy dochody z zysków kapitałowych były zwolnione....Pierz Andrzej pisze:US tez oglafda fotki
a może wrócą jeszcze...

Dodano po 5 minutach:
Zapewne u każdego tradera następuje taki czas, że gra z ręki zaczyna nudzić, tj.Pierz Andrzej pisze:la mnie gra z palca to tak jazda samochodem bez wspomagania kierownicy ... mozna tylko po co utrudniac sobie zycie
z dotychczasowej "zabawy" zamierza uczynić stały dochód, czy jakoś tak...
Dziękuję i pozdrawiam.