Yigrashill pisze:mbiaz8x napisał:
Krzysztof C - Syn Boga Fx narodzony z dziewicy.
Prorok i cudotwórca. Nauczyciel, przyjaciel i miłościwy Pan.
Ofiarował swoje pity, aby inni nie musieli płacić
Panowie może troche szacunku!!

Nie prowokujmy! Podczas tworzenia FxCh nie posilkujmy sie analiza zaprezentowana w filmie Zeitgeist.banaszko pisze:Panowie może troche szacunku!! Neutral - i nie chodzi mi tu o szacunek dla Krzysztofa C
Zostawmy innych bogow i inne religie w spokoju. Nie prowadzmy do konfrontacji. Nie wyrazajmy kontrowersyjnych pogladow o innych bogach i religiach. Bog Forex i Jego postac Pieniadz powinien byc w centrum naszych zainteresowan.whitetrash pisze:dla mnie Jezus Ch.
pozwole sobie zauwazyc, ze to nie na temat!reptile pisze:O czym 90% katolików nie wie:Rolling Eyes
banaszko pisze:Yigrashill pisze:mbiaz8x napisał:
Krzysztof C - Syn Boga Fx narodzony z dziewicy.
Prorok i cudotwórca. Nauczyciel, przyjaciel i miłościwy Pan.
Ofiarował swoje pity, aby inni nie musieli płacić
Panowie może troche szacunku!!- i nie chodzi mi tu o szacunek dla Krzysztofa C
Z Twoim blogoslawienstwem proces zakladania FxCh napewno przyspieszy!fxlamer pisze:Dobra, kiedy rejestrujecie? Marzy mi sie mala diecezja na pomorzu
fxlamer pisze:tytul "wasza fluorescencja"
Propozycje tytulow dla funkcji w strukturach FxCh calkiem interesujace.Mozna by z Ciebie zrobic tam ArcyPipsa diecezji pomorskiej
Zastanawiam sie nad domem starcow – pomyslcie - za kilkadziesiat lat mozemy sie tam spotkac, a opiekowac sie nami beda mlodsi wyznawcy Forex Church.Dotacje z Funduszu Kościelnego na wspomaganie działalności charytatywnej, oświatowo¬-wychowawczej i opiekuńczo-wychowawczej udzielane są m.in. na zakłady opiekuńczo-lecznicze, domy opieki społecznej, specjalistyczne zakłady dla głęboko upośledzonych dzieci i dorosłych, domy starców, domy samotnej matki, schroniska dla bezdomnych i jadłodajnie, zakłady wychowawcze i specjalnej troski, domy dziecka, ochronki, żłobki, przedszkola, szkoły podstawowe i średnie ogólne i specjalistyczne, bursy, internaty, świetlice itp. placówki prowadzone przez kościelne osoby prawne. Dotacje przeznaczone są głównie na budowę, rozbudowę, remonty, adaptacje i modernizacje tych placówek. W nielicznych, szczególnie uzasadnionych przypadkach, z Funduszu finansuje się również zakup wyposażenia i pomocy dydaktycznych o charakterze trwałym.
nie inaczejOzoEze pisze:... albo w trosce o FxCh wskazales bledy innych...
Czy to kosztuje ?OzoEze pisze:Niedlugo FxCh znajdzie sie na tej liscie