Forex Church

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.

Czy wierzysz w Forex?

TAK
219
76%
NIE
68
24%

Liczba głosów: 287

Awatar użytkownika
fxBobi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: fxBobi »

hehe :) wolny kra można wieżyc w kupe gówna i nikt nie moze ci tego zabronić :wink: gówno jest przynajmniej namacalne i nikt kto wiezy tylko w to co namacalne nie bedzie miał wątpliwości

bartolini
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: bartolini »

I nikt nie ma wątpliwości czy istnieje (czyżby głównie dlatego że gówno naprawdę istnieje?) Nie to co św mikołaje czy inne zębowe wróżki...

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

A dogmatem będzie 1,618?

Czytam te posty i miejscami nie wiem, czy żartujecie czy mówicie poważnie. Ale pomysł ciekawy, rozruszał dyskusję.
Trade what you see, NOT what you hear or think

Awatar użytkownika
OzoEze
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: OzoEze »

7087822 pisze:OzoEze

dobrze nie nie wszyscy wierzymy w to cos FxCh , powodzenia w wierzeniu w to cos pozatym jest to bluźnierstwo i obrażanie innej wiary czyli trochę za duzo jak na inteligentnego człowieka , pozatym cała teoria jest sprzeczna bo skoro jest to wasz Bożek to powinien być ponad ludzi a tak nie jest bo tego bożka stworzyli ludzie , czyli typowe pogańskie zachowania , ludzi z niecywilizowanych krain

Piszac w tym temacie szanuje uczucia religijne innych ludzi.

Nie krytykuje i nie atakuje innych religii.

Okreslenie „bog” lub „Bog”, ktore definiuje jako „przedmiot lub podmiot kultu religijnego”, nie jest wylaczna wlasnoscia ktorejkolwiek z wielu religii na swiecie.

Kazda religia ma swojego boga.

FxCh tez ma swojego boga.

Dlaczego wiara w innego boga to obrazanie innej religii?

Jaka jest wg Ciebie definicja bluznierstwa i dla kogo jest wiazaca?
7087822 pisze: bo skoro jest to wasz Bożek to powinien być ponad ludzi a tak nie jest bo tego bożka stworzyli ludzie , czyli typowe pogańskie zachowania , ludzi z niecywilizowanych krain
pomine sprawe ewentualnego urazenie uczuc religijnych wyznawcow Forex Church poprzez uzycie zdrobnienia od rzeczownika „bog”...
... nie wiem jaki powinien byc bog Forex, widze jaki jest...
7087822 pisze: czyli typowe pogańskie zachowania , ludzi z niecywilizowanych krain
... rozumiem ze pomiedzy stopniem rozwoju cywilizacyjnego a jakoscia religii zachodzi silna dodatnia zaleznosc:
... im obszar jest bardziej rozwiniety cywilizacyjnie, to religia na tym obszarze jest bardziej wlasciwa, prawidlowa, poprawna itd.
... im obszar jest mniej rozwiniety cywilizacyjnie, to religia na tym obszarze jest bardziej niewlasciwa, nieprawdziwa, niepoprawna...

Czy boga Forex i jego materialna postac – Pieniadz stworzyli ludzie? Chyba tak, bo zwierzeta daja sobie rade bez Niego...
A moze Pieniadz powstal mimochodem, tak jak powstaly jezyki, ktorymi ludzie sie posluguja...

Nie wiem i nie chce wiedziec jakie wyznanie stoi za Twoja wypowiedzia... Jezeli Twoje uczucia religijne zostaly w jakims stopniu przeze mnie urazone, to przepraszam. Na szczescie nie zyjemy w panstwie wyznaniowym i mamy ustawe: “o gwarancjach wolności sumienia i wyznania”, ktora kazda religie traktuje w ten sam sposob.

Kosciol Forex Church jest dopiero w fazie konstytuowania sie i dlatego nie jest jeszcze nalezycie szanowany. Jednakze uczuc religijnych jego wyznawcow nie powinno sie obrazac bez wzglegu, czy kosciol jest wpisany do rejestru czy nie...

mbiaz8x pisze:Wiesz, moją wiarę w FxCh też się obraża. Przykład? Niedziela, 12:00 TVP 1. Dla mojej wiary jest to bluźnierstwem, bo często padają tam stwierdzenia, które niejako próbują zaprzeczyć istnieniu mojego Boga. I niby nie przeszkadzało by mi to, ale przepraszam TVP TO TELEWIZJA PUBLICZNA i nie powinna obrażać innych wyznań a moje obraziła.
Nie ogladalem i nie wiem o co chodzi, ale po legalizacji FxCh bedziemy ich pozywac o grube odszkodowania...
7087822 pisze:wolny kra można wieżyc w kupe gówna i nikt nie moze ci tego zabronić
...a gdyby ktos z wyznawcoe Forex Church lub innej religii uzyl podobnego stwierdzenia w zestawieniu z Twoja religia i Twoim bogiem??? Z cala pewnoscia Twoje uczucia religijne bylyby urazone...

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Nievinny pisze:A dogmatem będzie 1,618?
Święto Phi będzie występować okresowo wg kolejnych proporcji od kąd je poznaliśmy i się objawiły.
Czw 28-05-2009, 18:48
Sro 20-05-2009, 18:49

:lol:

mbiaz8x
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mbiaz8x »

Trzeba też jakieś mniej przyjemne święto zrobić.... może święto ukrzyżowania..yyyyyy to znaczy święto MARGIN CALL 8)

Najlepiej w grudniu ;)

A po trzech dniach będziemy obchodzić święto MAGICZNEGO Odnowienia depozytu :roll:
Ostatnio zmieniony 28 maja 2009, 19:44 przez mbiaz8x, łącznie zmieniany 1 raz.

bartolini
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: bartolini »

I patronów dobrac też wypada. Św Leonardo z Pizy(dla niewiedząch - fibo) powinien opiekowac się wszystkimi traderami handlującymi przy pomocy zniesień. Jakieś dalsze pomysły?
Ostatnio zmieniony 28 maja 2009, 19:41 przez bartolini, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kuguar »

Święty Elliot,Gann itp... :D

Błogosławiony Gartley, Nison... :D
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html

mbiaz8x
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mbiaz8x »

Krzysztof C - Syn Boga Fx narodzony z dziewicy. :roll:

Prorok i cudotwórca. Nauczyciel, przyjaciel i miłościwy Pan.

Awatar użytkownika
Yigrashill
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Yigrashill »

mbiaz8x pisze:Krzysztof C - Syn Boga Fx narodzony z dziewicy. :roll:

Prorok i cudotwórca. Nauczyciel, przyjaciel i miłościwy Pan.
Ofiarował swoje pity, aby inni nie musieli płacić

ODPOWIEDZ