od dawna czytałem ten temat. Czytałem, czytałem i czytać mógłbym pewnie bez końca bo ciągle czegoś nie wiedziałem, ale postanowiłem wreszcie przestać czytać i zacząć działać

Zamówiłem firmę na delawareinc.com, dokumenty przyszły dosyć szybko (5 dni), jednak trochę to dziwnie wygląda. Nigdzie nie ma na nich napisane, że to ja mogę zarządzać firmą. Jedynie na "statement of organizer" jestem wymieniony jako "Managing Member", ale jest to tylko moje imię i nazwisko - nie ma adresu ani nic więcej - czyli każdy o takim imieniu i nazwisku może zarządzać firmą? : |
Moje dane z adresem są tylko na rachunku za usługę, ale rachunek to przecież nic nie warta kartka papieru.
Mam w związku z tym pytanie do osób które zakładały firmy w delaware - czy to normalne czy coś namieszałem przy składaniu zamówienia?
Wydaje się, ze skoro takie coś mi przysłali to tak powinno być, ale wolę się upewnić, bo nie chcę żebym przy próbie np. założenia konta w banku był oskarżony o fałszerstwo czy też posługiwanie się nieswoimi dokumentami...
Pozdrowienia