Hmm, w moim przypadku nie pomaga - po użyciu "kompiluj", wyskakuje komunikat: "Function "IsValidKey" is not referenced and will be removed from exp-file"inwestor86 pisze:.dll wrzucasz do experts/libraries
FAP Turbo
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
wyniki
Mam uruchomione fap turbo 16 na dwóch demach. Fxpro i Alpari UK.
Fxpro wszystkie transakcje zamknięte na plus. Natomiast Alpari przy tych samych ustawieniach ma nadal otwarte 2 poz.
Fxpro wszystkie transakcje zamknięte na plus. Natomiast Alpari przy tych samych ustawieniach ma nadal otwarte 2 poz.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mój pierwszy kontakt z FAP to porażka - zachciało mu sie wczoraj longa na USD/CAD, podczas gdy USD sypał sie od rana na wszystkich liniach. Oczywiście zakończone wtopą, zamknąłem ręcznie żeby nie powiekszać strat. Kilka wirtualnych stówek w plecy
Dam mu dziś jeszcze jedną, ostatnią szanse - od tamtej pechowej transakcji tak mu głupio, że nic wiecej nie zrobił 

Pytanie 1: Jak zmienic wartosci SL i TP w Fap16 z forum ?
Zmienilem to w Metaeditorze jednak nadal otwiera mi zlecenia za SL 500 i TP 140. Troche to ryzykowne wchodzic z takimi ustawieniami na real.
Tak jak pisal kolega kilka wirtualnych pipsów nikogo nie zabije na minusie ale tari R:R na realu to chyba pomyłka?
Pytanie 2 : ustawienia true/false w wierszach
- UseScalperStrategy
- Scalper_UseMM
za co sa odpowiedzialne?
Jak maja byc ustawione?
Pytanie 3: za co odpowiada wiersz
- Scalper_LotsRiskReductor ?
Pozdr! i dzieki z góry.
Zmienilem to w Metaeditorze jednak nadal otwiera mi zlecenia za SL 500 i TP 140. Troche to ryzykowne wchodzic z takimi ustawieniami na real.
Tak jak pisal kolega kilka wirtualnych pipsów nikogo nie zabije na minusie ale tari R:R na realu to chyba pomyłka?
Pytanie 2 : ustawienia true/false w wierszach
- UseScalperStrategy
- Scalper_UseMM
za co sa odpowiedzialne?
Jak maja byc ustawione?
Pytanie 3: za co odpowiada wiersz
- Scalper_LotsRiskReductor ?
Pozdr! i dzieki z góry.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...