FAP Turbo

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
davit
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: davit »

Witam
jaki jest minimalny depozyt?
czy ten EA ma dzialac tylko w nocy? czy mozna go puszczac w dzien?
mi tez nie dziala back test mimo ze powrzucałem pliki gdzie trzeba i uruchomiłem dll :roll:

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

davit pisze:mi tez nie dziala back test mimo ze powrzucałem pliki gdzie trzeba i uruchomiłem dll
wyskakuje jakis blad ??

mozliwe ze nie masz sciagnietej historii
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
davit
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: davit »

gibon93 pisze:
davit pisze:mi tez nie dziala back test mimo ze powrzucałem pliki gdzie trzeba i uruchomiłem dll
wyskakuje jakis blad ??

mozliwe ze nie masz sciagnietej historii
2008.12.09 17:42:02 TestGenerator: unmatched data error (volume limit 432 at 2008.11.20 23:30 exceeded)
2008.12.09 17:42:02 TestGenerator: unmatched data error (volume limit 432 at 2008.11.20 23:30 exceeded)
cos takiego
jak testuje stompera to dziala jak nalezy...

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

nie ma minimalnego depo, to zalezy od ciebie tak zeby bylo bezpiecznie..

ciekawe, juz druga osoba z 1 postem, ktora sie tu odezwala :lol:

czy ten system trzeba update'owac? czy mozna legalnie uzywac tej wersji z forum? czy to nie jest scam, ze wszystko tak to reklamuja i szukaja poleconych?

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

ja tez mam takie bledy ale i tak po ich przejsciu back test wychodzi :)

domyslam sie ze moze to byc cos z historia ??

tu masz troche na ten temat http://www.mql4.com/search/unmatched%20 ... me%20limit

Dodano po 1 godzinach 2 minutach:
tekken32 pisze:2008.12.09 01:37 buy 0.10 eurgbp 0.8681 0.8514 0.8736 2008.12.09 05:47 0.8677 -17.90

0.59$ ?!

A ten -17.90 to co to ??

Dodano po 31 minutach:

jakby sie komus chcialo to moze poptestowac na innych parach

w oryginale kazda z czterech par ma swoje ustawienia

dodalem mozliwosc grania na wszystkich parach i mozliwosc wybrania ustawien z tych czterech par z oryginalu :)

EURGBP true
EURCHF false
GBPCHF false
USDCAD false

gdzie true to wybrane parametry

a i mozna testowac na roznych TF :)

jak bede mial troche czasu to sprawdze za co sa odpowiedzialne ustawienia :)

Dodano po 11 minutach:

a zapomnialem :)

gi_660 i gi_664 to zakres godzin jak w oryginale 21-1 mozna testowac z innym zakresem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: matka »

inwestor86 pisze: czy ten system trzeba update'owac? czy mozna legalnie uzywac tej wersji z forum? czy to nie jest scam, ze wszystko tak to reklamuja i szukaja poleconych?
Raczej nie uderzalbym do autora FAP'a po upgrade. Co do legalnosci nie bede sie wypowiadal, nie jestem prawnikiem. Dziele sie tym co znalazlem w sieci. Google podpowiada, ze to scam. Testy na razie temu przecza.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

haczyk gdzies musi byc, bo nikt nie sprzedawal by dobrego systemu po 150 dolcow..

dzieki za odpowiedz matka

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

nie znam sie dokladnie na bibliotekach :( ale jezeli jest jakas blokada w kodzie to mozna obejsc gozej jezeli jest cos co zablokuje ea w bibliotece z tym bedzie gorzej przynajmniej dla mnie :(

Dodano po 6 minutach:
inwestor86 pisze:haczyk gdzies musi byc, bo nikt nie sprzedawal by dobrego systemu po 150 dolcow..
dlaczego ?? wezmy 1000 osob grajacych na forex-ie ile chetnych bylo by kupnem systemu za 150$ a ile za 999$
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

ducall
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ducall »

Taki fap jak jest teraz na forum otrzymałem zaraz po zakupie , oczywiście z innym kluczem, ale dzis dostalem maila , ze mam aktywowac nowy klucz.
Do tej wersji z forum można było aktywować wiele kont real i demo, ale teraz musze podać tylko jedno konto real i jedno demo. Także nie wiadomo jak długo pochodzi. :)
Ile razy znajdę klucz do sukcesu, to zawsze znajdzie się jakiś dupek co zmieni zamek!

Awatar użytkownika
matka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: matka »

ducall pisze:Taki fap jak jest teraz na forum otrzymałem zaraz po zakupie , oczywiście z innym kluczem, ale dzis dostalem maila , ze mam aktywowac nowy klucz.
Do tej wersji z forum można było aktywować wiele kont real i demo, ale teraz musze podać tylko jedno konto real i jedno demo. Także nie wiadomo jak długo pochodzi. :)
Czytalem o tym w sieci - zmieniaja zasady licencjonowania, ale nie wiedzialem, ze "starym" klientom tez. A co jak bys zostawil stary klucz ? Poza tym masz wersje z forum :-)

ODPOWIEDZ