Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: crocopip »

Von_Solares pisze:co do polityki monetarnej fedu bym sie spieral..osobiscie jestem neo liberalem rynkowym i uwazam ze im mniej rzadu w gospodrace tym lepiej DLA NIEJ ..a to co robi usa to jest tego zaprzeczenieM ... :) pozdro do jutra
tak z tym że Fed to państwo w państwie i odnoszę wrażenie że dopóki ludzie nie skaczą z okien to mają wolną rękę.

cya, do dziś.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2010, 02:36 przez crocopip, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Von_Solares pisze:WIADOMO GPB USD BARDZO DUZA PLYNNOSC BARDZO DUZE RYZYKO ... i bardzo duzy zysk albo strata :) ja osobiscie jestem za futuresami. ;) ewentualnie surowce
wszytko co wymieniłeś akurat lubię:)

na futach nie grałem ponad rok....i jakoś mnie nie ciągnie choć dobrze wspominam te czasy

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Von_Solares pisze:WIADOMO GPB USD BARDZO DUZA PLYNNOSC BARDZO DUZE RYZYKO ... i bardzo duzy zysk albo strata :) ja osobiscie jestem za futuresami. ;) ewentualnie surowce
surowce to szajs jak dla mnie. popatrzeć można na wykres ale żeby ropę kupować albo coś innego. nie ma CPNu więc wolę patrzeć:)

waluty commodities to fajna sprawa ale ja raczej wolę europejskie klimaty:)

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

dobra, spadam bo jutro pikawa mi stanie po litrach kawy i papierosów na pobudzenie swoi myślowych.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

co za forum. same nocne marki tylko siedza i piszą.

ja to akurat po hektolitrach kawy nie mogę dziś spać, ale dobrze że jutro weekend.

Von_Solares
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Von_Solares »

ja gram na podstawie fundamentu w zasadzie tylko i wylacznie dlatego pary walutowe raczej odpuszzczam z tego wzgledu ze para walutowa poteguje ci dane fundamentalne ktore na nia wplywaja ..ciezko czasami okreslic co tak naprawde ma na nia wplyw (nie wspominajac juz o tym ze na parach walutowych 98% transackjci zawieranych to czysta spekulacja sztucznym pieniadzem )...co nie oznacza ze jest to nie mozliwe ...sytuacje klarowone zdarzają się raczej rzadko ....jednak jak juz sa to i zyski sa przyjemniejsze :) pozdro ide spac bo juz na oczy nie widze od tego czytania
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2010, 02:46 przez Von_Solares, łącznie zmieniany 1 raz.

Von_Solares
Bywalec
Bywalec

ropa fajny wskaznik jest ;) do jutra

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Von_Solares pisze:ja gram na podstawie fundamentu w zasadzie tylko i wylacznie dlatego pary walutowe raczej odpuszzczam z tego wzgledu ze para walutowa poteguje ci dane fundamentalne ktore na nia wplywaja ..ciezko czasami okreslic co tak naprawde ma nia wplyw (nie wspominajac juz o tym ze na parach walutowych 98% transackjci zawieranych to czysta spekulacja sztucznym pieniadzem )...co nie oznacza ze jest to nie mozliwe ...sytuacje klarowone zdarzają się raczej rzadko ....jednak jak juz sa to i zyski sa przyjemniejsze :) pozdro ide spac bo juz na oczy nie widze od tego czytania
przeczytaj moje 3 jurnale to zobaczysz że mamy ze sobą coś wspólnego. z tym że wg. af wymiata na fx

wracając do realizacji zysków to na funcie wczoraj była połączona z kupowanie. konsolida i mały range to zawsze oznaka że po cichu dużo kasy zmienia właściciela.

Von_Solares
Bywalec
Bywalec

crocopip pisze:co za forum. same nocne marki tylko siedza i piszą.

ja to akurat po hektolitrach kawy nie mogę dziś spać, ale dobrze że jutro weekend.
ja osobiscie zawsze siedzeo tych godzinach a na tym forum to jest moj 3 albo 4 post ;) widzialem ze ciekawie piszesz to tak sobie pomyslalem ze tez sie podziele swoimi przemysleniami.

Awatar użytkownika
crocopip
Pasjonat
Pasjonat

Von_Solares pisze:ropa fajny wskaznik jest ;) do jutra
wiem. patrzę od lat. podpowiada mi kiedy jechać na stację samochod tankować:)

Zablokowany