Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
hehehecrocopip pisze:ostatnio koledzy z forum jadą mi po ambicjach, że z precyzją u mnie kiepsko itd itp... jakoś mi się nie chciało spać i pomyślałem że znów narysują prawidłowo linię trendu i poćwiczę precyzję.
w poniedziałek słaba precyzja....., 8 pips powyżej dołka wszedłem....
we wtorek słaba precyzja...., 7 pips poniżej górki wszedłem...... tragedia
no i nadeszła środa...., też chujowo!!! 5 pips powyżej dołka.
jak jutro nie wejdę idealnie to rozwodzę się z fx na 100%
p.s załączyłem zbliżenie żeby ewentualnie dobre oko expertów od wchodzenia idealnie mogło dostrzec ewentualny retusz screena.
TP 150p, trailing 65 i niech dolary pracują. w najgorszym przypadku zostanie 1 pips i znów rozpocznę ćwiczenia nad precyzją.....
dobrej nocy
c
bez przesady taka precyzja jest wazna jak sie gra po pare pips
dzialaj dalej b.lubie czytac twoje posty
a co do precyzji hmmm... dzis akurat zdjalem perfekt - ale ja wlasnie gram po pare pips i mi dwa pipsy jak to sie mowi duzo robia. ty zdejmujesz po kilkadziesiat - kilkaset wiec olej bobrze bity z forum

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie wierz w trendy.
dzien dobry!zeusik pisze:dajesz sie tak prowokowac?crocopip pisze:ostatnio koledzy z forum jadą mi po ambicjach, że z precyzją u mnie kiepsko itd itp... jakoś mi się nie chciało spać i pomyślałem że znów narysują prawidłowo linię trendu i poćwiczę precyzję.
w poniedziałek słaba precyzja....., 8 pips powyżej dołka wszedłem....
we wtorek słaba precyzja...., 7 pips poniżej górki wszedłem...... tragedia
no i nadeszła środa...., też chujowo!!! 5 pips powyżej dołka.
jak jutro nie wejdę idealnie to rozwodzę się z fx na 100%
p.s załączyłem zbliżenie żeby ewentualnie dobre oko expertów od wchodzenia idealnie mogło dostrzec ewentualny retusz screena.
TP 150p, trailing 65 i niech dolary pracują. w najgorszym przypadku zostanie 1 pips i znów rozpocznę ćwiczenia nad precyzją.....
dobrej nocy
c
no co Ty, dla mnie to fun. i lubię cieniasom pokazać że są cieniasami:)
miłego trejdowania!
Popieram przedmówców olej, zresztą na zdrowy rozsądek i logikę Twoje wejścia są idealne, wystarczy się nad nimi zastanowić i każdy powie że perfect. Sam kiedyś powiedziałeś że to nie konkurs i za to Cię szanuję a z tego co czytam nie tylko ja, choć czasami patrzę i sam się zastanawiam jak to zrobiłeś że tak dokładnie wchodzisz, i mimo wielu przeczytanych postów ciągle zastanawiam się co bierzesz dokłądnie pod uwagę przy podejmowaniu decyzji tych wejść.
- inwestor86
- Pasjonat
Jesli pijesz do mojej uwagi, z przed kilku dni to primo: naucz sie czytac, ze zrozumieniem bo nie pisalem, ze wchodzisz malo precyzyjnie, wrecz przeciwnie, secondo: i wlasnie to mnie zastanowilo, bo lapiesz szczyt/dolek i po godzinie czy wiecej piszesz na forum, ze wszedles tu i tam, kiedy cena oddalila sie od twojego wejscia o iles tam juz pips i tranzakcja jest zabezpieczona. Kiedys jak pisales bardziej real time to juz tak dobrze Ci nie wychodzilo. A moze masz XX prob wejscia, kiedy sie uda i jestes pewny, piszesz na forum? Ty wyskoczyles z argumentem, ze nie dajesz darmowych sygnalow.. twoja sprawa i wcale tego nie oczekuje. Rozwijam swoja wiedze, swoj system i swoj sposob tradingu, wiec nic od nikogo nie chce, oprocz, tego zeby byl szczery i nie robil ludzi w bambuko, ale z tym niektorzy maja problemy, jesli moga zarobic $$.
EOT z mojej strony.
EOT z mojej strony.
- inwestor86
- Pasjonat
-
- Stały bywalec
donny pisze:crocopip
Jak masz chwilke mozesz opisac jakieś najbliższe opory?
hej,
jeśli spadniemy poniżej 1.38 to 1.3775 znów będzie oporem. jesli to padnie to padnie też wczorajsze low. no nadzieja będzie jeszcze w 1.3735 mniej więcej
na tą chwilę widać trochę zakupów po sell offie. dość duże pieniądze saportują 1.3825