Eur/Usd & Gbp/Yen analizy i prognozy by crocopip part 3
Donny, wybacz mi pytanie, od kiedy uczysz się forexu? Jeśli nie masz dużego doświadczenia to lepiej nauczyć się i wypracować sobie dobrą strategię, dopiero jak ma się 80 trafnych wejść oraz rosnące DEPO można pracować nad dokładaniem pozycji. Niestety jest tak że wystarczy czasami jedna chwila naszej nieuwagi nie zabezpieczony lub zły Sl na transakcji i wszystko staje się koszmarem.
Moze nie wyglada ale gram juz 4 lata z różnym skutkiem cały czas sie ucze ale jak narazie jestem chyba dziecko szczęścia bo w krzywej 4 letniej jestem na plusie. A ryzyko na wejsciu zawsze mam małe max 3%. Przepraszam że sie tak tu panoszę zwłaszcza ze jestem nowy. Postaram sie mniej pisać choć sprawia mi to jak widać przyjemność 

-
- Gaduła
A Ty wybacz moje pytanie ale skad wyznacznik 80 trafnych wejsc jako argument do spelnienia ?Roger27 pisze:Donny, wybacz mi pytanie, od kiedy uczysz się forexu? Jeśli nie masz dużego doświadczenia to lepiej nauczyć się i wypracować sobie dobrą strategię, dopiero jak ma się 80 trafnych wejść oraz rosnące DEPO można pracować nad dokładaniem pozycji. Niestety jest tak że wystarczy czasami jedna chwila naszej nieuwagi nie zabezpieczony lub zły Sl na transakcji i wszystko staje się koszmarem.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.