Pozdrawiam i do kiedys tam.
O jakiej presji piszesz? Żadnej tutaj nie zauważyłem. Po prostu się pomyliłeś i tyle, grunt to umieć się przyznać ale powodzenia tam poza forum.EFFECTIVE pisze:Te dwa nie zrealizowane zyski przechylily szale. Normalnie bym je zamknal ale forumowa presja wyciagniecia z nich po pare set pips zrobila swoje.
Niestety, mimo wszystko jak już się wejdzie w pozycje i widzisz jednego dnia 800zl zysku, drugiego 1000zł (co rowna się mojej pensji na etacie) zysku i nie realizujesz (a zawsze to robisz), (zwłaszcza, ze ja zawsze celuje daleko a zamykam krótko bo to mi wychodzi najlepiej) to później boli bardziej niż nie zajecie pozycji w ogole) dlatego nie zamieszczam więcej screenów tuż po wejściu, bo to jednak robi dziwne rzeczy w mojej głowie (chęć popisania się ze potrafie przewidzieć cały ruch, a tego mi wcale nie potrzeba do szczescia).lolek pisze:Nie zamknąłeś tej eski na AUD/USD ?
Nie przejmuj się.
Ja w tym tygodniu przegapiłem dwa wejścia które prawidłowo przewidziałem i też mnie to boli.
mosek pisze:Jakieś ciekawe wejścia miałeś ostatnio, oczywiście te zakończone już ? Proszę o screeny
czyżby? a dziennik klonmarcina?EFFECTIVE pisze:Jest tutaj mnóstwo tematów, wszyscy polegli, po chwili chwaly i tak zawsze przychodzi porażka. Nie widzialem ani jednego dziennika, który byl by pokazany, prowadzony dluzej niz rok gdzie mamy regularny zysk, gdzie zarabiamy.
freakout pisze:czyżby? a dziennik klonmarcina?EFFECTIVE pisze:Jest tutaj mnóstwo tematów, wszyscy polegli, po chwili chwaly i tak zawsze przychodzi porażka. Nie widzialem ani jednego dziennika, który byl by pokazany, prowadzony dluzej niz rok gdzie mamy regularny zysk, gdzie zarabiamy.
niemniej jednak życzę powodzenia, cele masz jak najbardziej realne, byleby nie robić głupot i będzie ok