E-booki, książki - szukam, kupie, sprzedam, zamienie.
dopiero sie zapoznaje z graniem na forexie czy ktos by mi mogl polecic jakas ksiazke ktora w peirszej kolejnosci warto przeczytac. na razie przeczytalem Forex w praktyce Krzysztofa Kuchana, probuje wyciagac jakeis w nioski z wykresow na Fx clearing. moze cos z tego Forex analiza techniczna, Forex podstawy gieldy walutowej, forex strategie i systemy transakcyjne, john murphy - analiza techniczna rynkow finansowych, ritche - analiza fundamentalna,???
Pierwsze trzy mogą być wstępem by wiedzieć o co w ogóle chodzi w Forexie, następna jest ok - ogólna książka o AT, będziesz wiedział na czym to polega. Ostatnia dotyczy analizy fundamentalnej spółek giełdowych więc na Forexie się raczej nie przyda.tomasso13 pisze:moze cos z tego Forex analiza techniczna, Forex podstawy gieldy walutowej, forex strategie i systemy transakcyjne, john murphy - analiza techniczna rynkow finansowych, ritche - analiza fundamentalna,???
Ja ze swojej strony polecam zawsze dwie książki:
S. Nisson - Świece i inne japońskie techniki analizowania wykresów
Van Tharp - Giełda, Wolność, Pieniądze - poradnik spekulanta
Warto chociaż przejrzeć.
Powodzenia!
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Poszukuje ebooka Krzysztof Kochan - Forex w praktyce, wademecum inwestora walutowego. Bardzo dobra książka, już ją przeczytałem, ale musiałem ja oddać właścicielowi a nie wszystko z niej sobie zanotowałem i przydał by się ebook. Jak by ktoś miał to bardzo prosze na maila alibaba1989@tlen.pl Z góry dziękuje 

dołaczam sie do prośby kolegi
takze chetnie przeczytam ta ksiazke
Pozdrawiam i z gory dziekuje
michal@proffi.pl

Tu jest więcej:
http://books.google.com/books?id=WC-Hc7 ... q=&f=false
Na szczęście dużo nie wycięli. Są tu też inne książki tego autora.
http://books.google.com/books?id=WC-Hc7 ... q=&f=false
Na szczęście dużo nie wycięli. Są tu też inne książki tego autora.
- jasonbourne
- Pasjonat