Poszło na privThor89 pisze:Poszukuję wszelkich materiałów na temat Forexu (Ebooki, artykuły, audiobooki itp).
Jeśli ktoś byłby tak dobry i chciał się podzielić swoimi zasobami proszę o napisanie na PW bądź e-maila. Będę bardzo wdzięczny.
gratius00@o2.pl
Pozdrawiam i z góry dziękuję.
E-booki, książki - szukam, kupie, sprzedam, zamienie.
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Bywalec
Witam!
Moje doświadczenie do tej pory związane były z inwestycjami tylko na GPW. Dopiero od niedawna zacząłem się interesować rynkiem Forex.
Jeśli ktoś byłby tak miły i pomógł mi lepiej poznać rynek poprzez nadesłanie wszelkich materiałów e-booków i innych pomocnych informacji proszę o kontakt na priv.
Z góry dziękuję. Pozdrawiam
Moje doświadczenie do tej pory związane były z inwestycjami tylko na GPW. Dopiero od niedawna zacząłem się interesować rynkiem Forex.
Jeśli ktoś byłby tak miły i pomógł mi lepiej poznać rynek poprzez nadesłanie wszelkich materiałów e-booków i innych pomocnych informacji proszę o kontakt na priv.
Z góry dziękuję. Pozdrawiam

- jasonbourne
- Pasjonat
Linie Fibo
Witam serdecznie poszukuje e-booka na temat lini fibo
najlepiej coś po polsku.
Z góry dziękuje.
najlepiej coś po polsku.
Z góry dziękuje.
Re: Linie Fibo
7087822 pisze:Witam serdecznie poszukuje e-booka na temat lini fibo
najlepiej coś po polsku.
Z góry dziękuje.
Geometria Fibonacciego - Paweł Danielewicz, jak pasuje wyślij mi na Pw maila to zaraz wyśle.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.
Poszukuję "Trading Chaos 2nd Edition" Billa Williamsa. Ma ktoś może .pdf?
Poszukuję również tegoż autora "New Trading Dimensions" ale z kompletem obrazków.
Poszukuję również tegoż autora "New Trading Dimensions" ale z kompletem obrazków.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2008, 10:14 przez LesioS, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, to najbogatsi byliby niewolnicy.
Musisz wiedzieć, czego chcesz, wierzyć, że to osiągniesz i działać, by to zrealizować.
Najbardziej niebezpieczna broń na Ziemi: ludzki mózg...
Musisz wiedzieć, czego chcesz, wierzyć, że to osiągniesz i działać, by to zrealizować.
Najbardziej niebezpieczna broń na Ziemi: ludzki mózg...
Czytałem drugą część, ciekawe pouczenia i przykłady podobna 1 cz. napisana w podobnej formie, sam nie wiem czy polecać czy nie ale przeczytać możnaCox pisze:R.Kiyosaki "bogaty ojciec" szukam, może ktoś wie co to warte?

P.s. Jak coś mam obydwie w pdf, mogę podesłać na maila, chyba że wolisz linki do RS.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _