Może czas pozbyć się wersji demo...?
TP przypadkowe, takie było zapisane wcześniej w ustawieniach.

Może trzeba było, mimo spóźnionego wejścia, dać SL taki, jak od prawidłowego? Czyli nie 30 a 50 pipsów.andymen pisze:Kolejne ponowienie longa, którego nie byłoby przy prawidłowym wejściu nr 4
Gdybym wiedział, że to będzie mnie kosztowało 60 pipsów, nawet nie zastanawiałbym sięWirus pisze: Może trzeba było, mimo spóźnionego wejścia, dać SL taki, jak od prawidłowego? Czyli nie 30 a 50 pipsów.
Gratuluję wyniku, bo kilkadziesiąt pipsów, to całkiem nieźle na tej wąskiej konsoli.Wirus pisze:(...)niż wymęczone kilkadziesiąt pipsów. Może w piątek ;-)
Mnie udało się przewidzieć rozwój - od otwarcia rynku lekki wzrost, potem niestabilna konsola - ale zgodnie z zasadą graj, co widzisz, a nie co wymyśliłeś, nie wchodziłem na realuandymen pisze:Gdybym wiedział, że to będzie mnie kosztowało 60 pipsów, nawet nie zastanawiałbym się. Sęk w tym, że liczyłem na trochę bardziej zdecydowane ruchy czy to w jedną, czy w drugą stronę.
Nienie, źle mnie zrozumiałeś, przepraszam ;-) W ogóle dziś nie grałem, a i teraz nie wchodzę w longa, bo nie uważam, żeby dało się zarobić więcej niż kilkadziesiąt pipsów, z dużym ryzykiem.Gratuluję wyniku, bo kilkadziesiąt pipsów, to całkiem nieźle na tej wąskiej konsoli.Wirus pisze:(...)niż wymęczone kilkadziesiąt pipsów. Może w piątek ;-)
No właśnie nazwa nie ma już odbicia w tym co się dzieje w tym dzienniku, ale "Dziennik ciotki Matyldy" byłby bliżejWirus pisze:Andy, a czy w związku ze zmianą systemu gry nie powinieneś założyć nowego dziennika? Np. Dziennik Ciotki Matyldy albo Szwagra Buffeta? ;-)