Dziennik wnuka Elliotta
WEJŚCIE NR 2
EURUSD
Long 1,2546
SL 1,2531
TP 1,2816
Zamknięcie: 1,2546 (0%)
CZERWIEC:
Zysk -1,0%
DD -1,0%
BILANS od 16.01.2012:
32,8%
DD -7,0%
Niestety zamknięcie na BE
EURUSD
Long 1,2546
SL 1,2531
TP 1,2816
Zamknięcie: 1,2546 (0%)
CZERWIEC:
Zysk -1,0%
DD -1,0%
BILANS od 16.01.2012:
32,8%
DD -7,0%
Niestety zamknięcie na BE
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 cze 2012, 18:15 przez andymen, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pewność siebie nie bierze się z nieomylności, ale z umiejętności radzenia sobie z błędami."
"Udany dzień, to dzień kiedy trzymasz się zasad od otwarcia pozycji po zarządzanie kapitałem".
Brett Steenbarger
"Udany dzień, to dzień kiedy trzymasz się zasad od otwarcia pozycji po zarządzanie kapitałem".
Brett Steenbarger
Jeśli tylko jest szansa, że ktoś skorzysta, to cała przyjemność po mojej stronieWirus pisze: Ja swój prowadzę dla siebie.więc na swoim kompieJeśli prowadzisz publicznie, to raczej z myślą, że inni skorzystają. I za to Ci bardzo dziękuję.

"Pewność siebie nie bierze się z nieomylności, ale z umiejętności radzenia sobie z błędami."
Brett Steenbarger
Brett Steenbarger
WEJŚCIE NR 3
EURUSD
Short 1,2570
SL 1,2585
TP 1,2300
Zamknięcie: 1,2585 (-1%)
CZERWIEC:
Zysk -2,0%
DD -2,0%
BILANS od 16.01.2012:
31,8%
DD -7,0%
No jedziemy w drugą stronę
EDIT: No i pojechaliśmy...
EURUSD
Short 1,2570
SL 1,2585
TP 1,2300
Zamknięcie: 1,2585 (-1%)
CZERWIEC:
Zysk -2,0%
DD -2,0%
BILANS od 16.01.2012:
31,8%
DD -7,0%
No jedziemy w drugą stronę

EDIT: No i pojechaliśmy...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 cze 2012, 21:49 przez andymen, łącznie zmieniany 1 raz.
Brett Steenbarger
Brett Steenbarger
Też tak myślałemandymen pisze:No jedziemy w drugą stronę

Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
- jasonbourne
- Pasjonat
Czy to nie jest jednak zbytnia antycypacja? W sumie też wydaje mi się, że będą spadki, ale to na razie wydaje mi się.
Cóż, to zależy od definicji trendu, ale jakiej by nie stosować, na H1 od tygodnia są wzrosty, czyli takie stwierdzenia to trochę pod łapanie szczytu podpada? To nie jest krytyka, tym bardziej atak, tak tylko się zastanawiam.

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
To ma przede wszystkim związek z układem fal. Skoro w dół jest ładna piątka, to niezależnie, czy jest to szczyt czy nie, trzeba grać. A w górę nie ma na razie opcji, bo fale zachodzą na siebie. W sumie to logiczne, że skoro ruch w górę traci pęd, to może być korekta jeśli nie zmiana trendu, aczkolwiek interpretacja tu nie ma żadnego znaczenia, bo to zupełnie mechaniczny system.
Brett Steenbarger
Brett Steenbarger
- jasonbourne
- Pasjonat
Mam na myśli wejścia systemowe, inne mnie nie interesują.jasonbourne pisze: Oczywiście że jest taka opcja, jak zawsze.
Brett Steenbarger
Brett Steenbarger
Siemanko. Dawno nie było cię widaćasmodeus8 pisze:Siemanko, jak leci ?

W każdym razie witaj ponownie

Brett Steenbarger
Brett Steenbarger