Inicjatywa pozyskania inwestora na nawigatorze była kiepska. Zresztą napisałem że za miesiąc nikt tu nie będzie zerkał i znów miałem rację dziennikarze i journalowcy jakoś ostatnio nie dają rady. Bartomierz znów za Tobą tęsknię...green7 pisze:No i mamy marzec a z trejdowania zdaje się nici ?
I daj tu komuś milion to zarządzania to pojedzie sobie w Dolomity i nie wróci Smile
Dziennik W.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
OK,
Wyjazdy się skończyły, ale cały marzec nie grałam. Dopiero teraz spojrzałam na forum. Mam sentyment do konkurów na xtb, w zasadzie gram od pierwszego, i znów zagram, nawet jeśli to ściema. Tak więc na poważnie może zacznę grać od czerwca (mam nadzieję, bo mi się jakoś nie chce przed kompem siedzieć - wiosna).
Ale jeśli już, to będę pisała na stronce www.gann.pl lub www.0618.pl lub wercia.com wszystko o moich trejdach włącznie z dziennikiem myfxbook.
Pozdrowka i powodzonka
Wercia
Wyjazdy się skończyły, ale cały marzec nie grałam. Dopiero teraz spojrzałam na forum. Mam sentyment do konkurów na xtb, w zasadzie gram od pierwszego, i znów zagram, nawet jeśli to ściema. Tak więc na poważnie może zacznę grać od czerwca (mam nadzieję, bo mi się jakoś nie chce przed kompem siedzieć - wiosna).

Pozdrowka i powodzonka
Wercia
A lato i piękna polska złota jesień i znów zima. Farciara z takim podejściem... może dziś może jutro a może jak Polska zostanie mistrzem świata. Bez urazy...weronika pisze:Tak więc na poważnie może zacznę grać od czerwca (mam nadzieję, bo mi się jakoś nie chce przed kompem siedzieć - wiosna)

"If music is dying musicians are killing it" - MP
HM, no taki mój przywilej.
Dziennik działał i każdy widział, straty tam nie było.
Dodam, że już inwestora nie szukam i nie jest to intencją dziennika.
Po prostu miewam okresy przestoju w trejdowaniu i po prostu mi się nie chce, co ja na to poradzę, i powiem szczerze, że gdyby to nie było moje źródło dochodu to bym to porzuciła, po prostu mi się fx znudził. Podejrzewam, że część osób którzy grają real ponad 5 lat tak ma.
Dziennik wznowię na własnej stronie, bezinteresownie, i tyle.
Powodzonka
Weronika
PS Ale przychodzą momenty, że znów z pasją rzucam się na FX, a może to tak z kobiecej natury, raz humor a raz nie.
Dziennik działał i każdy widział, straty tam nie było.
Dodam, że już inwestora nie szukam i nie jest to intencją dziennika.
Po prostu miewam okresy przestoju w trejdowaniu i po prostu mi się nie chce, co ja na to poradzę, i powiem szczerze, że gdyby to nie było moje źródło dochodu to bym to porzuciła, po prostu mi się fx znudził. Podejrzewam, że część osób którzy grają real ponad 5 lat tak ma.
Dziennik wznowię na własnej stronie, bezinteresownie, i tyle.
Powodzonka
Weronika
PS Ale przychodzą momenty, że znów z pasją rzucam się na FX, a może to tak z kobiecej natury, raz humor a raz nie.

- Boby_Fischer
- Gaduła
jak by ktoś chciał popatrzeć w mój dziennik real, to tu:
http://www.myfxbook.com/members/wercia/weronika/45684
jest to też mój rachunek do konkursu, i jak mi ktoś pomoże ustawić myfxbook, żeby brał tylko wyniki od 1 września, no to wiadomo, że ta historia co jest teraz zniknie i będzie od 1 września.
jest to też mój rachunek do konkursu, i jak mi ktoś pomoże ustawić myfxbook, żeby brał tylko wyniki od 1 września, no to wiadomo, że ta historia co jest teraz zniknie i będzie od 1 września.
[ Wolność i Praworządność ]
nieźle musisz szaleć ze stawką skoro przy 41 pipsach na plus masz prawie 200% zysku, powodzenia w konkursieweronika pisze:jak by ktoś chciał popatrzeć w mój dziennik real, to tu:

- Boby_Fischer
- Gaduła
no spory spory,
normalnie gram na 100% rocznie i wtedy to jest mocno bezpieczne granie, a jak mam wykręcić 200% miesięcznie, to ryzyko musi być większe. Do końca roku tak pogram. No ale przy utrzymaniu 200% miesięcznie wystarczy wytrzymać 5 miesięcy i można dość mocno się obłowić. Czy to się uda?
normalnie gram na 100% rocznie i wtedy to jest mocno bezpieczne granie, a jak mam wykręcić 200% miesięcznie, to ryzyko musi być większe. Do końca roku tak pogram. No ale przy utrzymaniu 200% miesięcznie wystarczy wytrzymać 5 miesięcy i można dość mocno się obłowić. Czy to się uda?

[ Wolność i Praworządność ]