Dziennik W.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

green7 pisze:No i mamy marzec a z trejdowania zdaje się nici ?
I daj tu komuś milion to zarządzania to pojedzie sobie w Dolomity i nie wróci Smile
Inicjatywa pozyskania inwestora na nawigatorze była kiepska. Zresztą napisałem że za miesiąc nikt tu nie będzie zerkał i znów miałem rację dziennikarze i journalowcy jakoś ostatnio nie dają rady. Bartomierz znów za Tobą tęsknię...
"If music is dying musicians are killing it" - MP

weronika
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: weronika »

OK,
Wyjazdy się skończyły, ale cały marzec nie grałam. Dopiero teraz spojrzałam na forum. Mam sentyment do konkurów na xtb, w zasadzie gram od pierwszego, i znów zagram, nawet jeśli to ściema. Tak więc na poważnie może zacznę grać od czerwca (mam nadzieję, bo mi się jakoś nie chce przed kompem siedzieć - wiosna). :) Ale jeśli już, to będę pisała na stronce www.gann.pl lub www.0618.pl lub wercia.com wszystko o moich trejdach włącznie z dziennikiem myfxbook.
Pozdrowka i powodzonka
Wercia

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

weronika pisze:Tak więc na poważnie może zacznę grać od czerwca (mam nadzieję, bo mi się jakoś nie chce przed kompem siedzieć - wiosna)
A lato i piękna polska złota jesień i znów zima. Farciara z takim podejściem... może dziś może jutro a może jak Polska zostanie mistrzem świata. Bez urazy... :564: :lol:
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

az mi sie przypomnial tekst "od jutra nie pale :D "

weronika
Gaduła
Gaduła

HM, no taki mój przywilej.
Dziennik działał i każdy widział, straty tam nie było.
Dodam, że już inwestora nie szukam i nie jest to intencją dziennika.
Po prostu miewam okresy przestoju w trejdowaniu i po prostu mi się nie chce, co ja na to poradzę, i powiem szczerze, że gdyby to nie było moje źródło dochodu to bym to porzuciła, po prostu mi się fx znudził. Podejrzewam, że część osób którzy grają real ponad 5 lat tak ma.
Dziennik wznowię na własnej stronie, bezinteresownie, i tyle.

Powodzonka
Weronika

PS Ale przychodzą momenty, że znów z pasją rzucam się na FX, a może to tak z kobiecej natury, raz humor a raz nie. ;)

Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Boby_Fischer »

Jak ze wszystkim, potem przechodzisz w rutynę i robisz ciągle i ciągle.... to samo, nudaaaa
Boby Fischer is great!

weronika
Gaduła
Gaduła

jak by ktoś chciał popatrzeć w mój dziennik real, to tu:

http://www.myfxbook.com/members/wercia/weronika/45684

jest to też mój rachunek do konkursu, i jak mi ktoś pomoże ustawić myfxbook, żeby brał tylko wyniki od 1 września, no to wiadomo, że ta historia co jest teraz zniknie i będzie od 1 września.
[ Wolność i Praworządność ]

Awatar użytkownika
Edźwin
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Edźwin »

weronika pisze:jak by ktoś chciał popatrzeć w mój dziennik real, to tu:

http://www.myfxbook.com/members/wercia/weronika/45684

jest to też mój rachunek do konkursu, i jak mi ktoś pomoże ustawić myfxbook, żeby brał tylko wyniki od 1 września, no to wiadomo, że ta historia co jest teraz zniknie i będzie od 1 września.
nieźle musisz szaleć ze stawką skoro przy 41 pipsach na plus masz prawie 200% zysku, powodzenia w konkursie
:)
Obrazek

Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Boby_Fischer »

liczy się albo RR albo skuteczność, jak widzimy Pani Weronika kładzie nacisk na skuteczność przez co % na transakcje może być spory...
Boby Fischer is great!

weronika
Gaduła
Gaduła

no spory spory,
normalnie gram na 100% rocznie i wtedy to jest mocno bezpieczne granie, a jak mam wykręcić 200% miesięcznie, to ryzyko musi być większe. Do końca roku tak pogram. No ale przy utrzymaniu 200% miesięcznie wystarczy wytrzymać 5 miesięcy i można dość mocno się obłowić. Czy to się uda? :)
[ Wolność i Praworządność ]

ODPOWIEDZ