SP500 i wszystkie indeksy najprawdopodobniej zakończyły 5cio falowy ruch wzrostowy. Byki nie mają już siły na ataki na nowe szczyty, spada optymizm na giełdach. Mimo dobrych wyników nie wiadomo dlaczego wszystko zaczyna spadać...
Giełdy szukają pretekstu do spadków.
Nie chce nawet wymieniać zniesień, które znajdują się między poziomem 1219 - 1232. Jest ich naprawdę znaczna ilość dopiero przebicia przez ten opór uwolni drogę SP500.
Jest to prawdopodobnie 1 spadkowa... może być bardzo gwałtowna, utworzona na H1 podstruktura fali 1 i 2 jest dosyć jasna.Teoria zostanie potwierdzona po przebiciu dołka ostatniej korekty, jak i linii szyj formacji RGR. Jestem pewien, że większość inwestorów widzi tą formacje, a nastrój na rynku jest bardzo negatywny, dlatego będą chcieli rozpocząć sprzedaż akcji. Spadki mogą być naprawdę bardzo gwałtowne. Rynek przeszedł przez 78.6 ostatniej fali bez większej korekty siła niedźwiedzi wydaje się być ogromna.
Jestem zapisany na PZU, pewnie inwestycja nie przyniesie mi strat, aczkolwiek, nadzwyczajnych zysków również.
Na dobrą sprawę to tylko pewna hipoteza... jest prawdopodobna, ale nigdy nic nie wiadomo może być zupełnie inaczej
Nie jest to żadna rekomendacja, ale jak ktoś ma jeszcze jakieś papiery powinien się raczej ich czym prędzej pozbyć ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.