Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

gfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: gfx »

Moim zdaniem trzeba usunąc pozostalosci po jForex. Kryja sie gdzies w ustawieniach lokalnych/danych aplikacji na dysku C:

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

polaczeq pisze:Moim zdaniem trzeba usunąc pozostalosci po jForex.
To może pomóc choć sam używam Win7 i zawsze wystarczyło ściągnąć na nowo skrót do platformy JForex by wszystko śmigało jak należy.
Java oczywiście najnowsza.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
ya_dunno
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ya_dunno »

probowalem dzis rano na kablu i wszystko bylo ok,platforma odpalila sie bez problemu,nastepnie bezprzewodowo i dupsko...chyba problem jest gdzies indziej,wszelkie wskazowki mile widziane

nakle
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: nakle »

hej

mam pytanie odnośnie wypłat z konta, jak wypłaca się pieniądze? i jaki musi być minimalny depozyt, żeby dalej można było korzystać z tego konta?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Witaj,
nakle pisze:mam pytanie odnośnie wypłat z konta, jak wypłaca się pieniądze?
Należy ściągnąć formularz wypłaty ze strony Dukascopy -> wydrukować -> wypełnić i podpisać -> zeskanować -> wysłać na info@dukascopy.com lub do swojego Account Managera. Ew. wysłać faksem.
nakle pisze:i jaki musi być minimalny depozyt, żeby dalej można było korzystać z tego konta?
Min. 100 CHF lub równowartość w innej walucie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

nakle
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: nakle »

dzięki za informację

FXfighter
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FXfighter »

ya_dunno pisze:probowalem dzis rano na kablu i wszystko bylo ok,platforma odpalila sie bez problemu,nastepnie bezprzewodowo i dupsko...chyba problem jest gdzies indziej,wszelkie wskazowki mile widziane
Wydaje mi się, że to kwestia łącza. Do jForex potrzeba raczej w miarę dobrego łącza, na mobilnych, radiowych itp. faktycznie zdarzają się problemy.

raposo pisze:nakle napisał:
i jaki musi być minimalny depozyt, żeby dalej można było korzystać z tego konta?

Min. 100 CHF lub równowartość w innej walucie.
Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale wydaje mi się, że kiedyś w umowie było zapisane, że jeśli depozyt spadnie poniżej 500 CHF, to Dukascopy ma prawo zamknąć takie konto (być może teraz się to zmieniło). W każdym razie zawsze trzeba dokładnie przeczytać umowę przy zakładaniu konta.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

FXfighter pisze:Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale wydaje mi się, że kiedyś w umowie było zapisane, że jeśli depozyt spadnie poniżej 500 CHF, to Dukascopy ma prawo zamknąć takie konto (być może teraz się to zmieniło). W każdym razie zawsze trzeba dokładnie przeczytać umowę przy zakładaniu konta.
Jak najbardziej ;).
Jednak na pewno nie było to 500 CHF ponieważ uwzględniając minimalny depozyt 1000 USD to względnie nieduża strata (360 USD) powodwałaby już wymóg dopłacenia depozytu. To minimum na pewno obecnie wynosi 100 CHF, co jest zapisane w umowie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

FXfighter
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FXfighter »

Mogłem źle zapamiętać :)
Albo po prostu załapałem się jeszcze na starszą wersję umowy z czasów, gdy minimalny depozyt był wyższy, może została zaktualizowana pod tym względem z pewnym opóźnieniem w stosunku do obniżenia wymagań odnośnie minimalnego depozytu :)

Awatar użytkownika
ya_dunno
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ya_dunno »

chyba problem z logowaniem rozgryziony ,ramu brakowalo............
Obrazek

ODPOWIEDZ