Dukascopy - ECN
Mi włącza się bez problemu, nie mam też żadnych rozłączeń w trakcie.SLAW pisze:a mi demo jforex nie chodzi rowniez
Więc musi to być jakaś przyczyna po Waszej stronie, teraz tylko pytanie jaka. Pojawia się jakiś komunikat lub jakie są objawy jej "nie chodzenia"?
Ściągnij najnowszą Javę, platformę ze strony Dukascopy i upewnij się, że przy jej włączaniu uruchamia się również Java.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witaj,mario83 pisze:Raposo mozesz mi krotko odpowiedziec czy konto w dukascopy za 1000usd jest 100% ECN i dziala tak samo jak AM PRO? Czy prowizja jest na poziomie jak w AM PRO?
Zacznijmy od tego, że AM PRO to nie ECN tylko STP

Dukascopy oferuje tylko jeden rodzaj rachunków - ECN (pomijam rozróżnienie na firmowe itd). Jak wspomniałeś, minimalny depozyt dla kont indywidualnych to 1000 USD lub równowartość w innej walucie.
Jeśli natomiast chodzi o prowizje w Dukascopy to sprawa jest bardziej złożona ponieważ występują różne progi prowizyjne w zależności od wpłaconego depozytu, posiadanych środków na koncie i obrotu zrobionego w danym miesiącu - oczywiście im te wartości są większe tym prowizja mniejsza.
Zakładając jednak najwyższy próg prowizji to zaczyna się o od 4,8 USD za każdy 1 mln USD obrotu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
mario83 tu masz wszystko o prowizji;]
http://www.forexclub.pl/brokerzy/dukasc ... -prowizji/
http://www.forexclub.pl/brokerzy/dukasc ... -prowizji/
Gółwnie elektronika

to juz wiem ,ale umnie to jest loteria czasm zalapie czasem nie ,niewiem gdzie jesty problem....polaczeq pisze:Musisz pobrac Java platform i pozniej z opcji 'FILE' wybrac jForex Mode.
mozliwe ze cos jest nietak z ruterem,podpiolem kabel z modemu i wszystko gra,musze chyba sprawdzic ustawienia rutera........
Ostatnio zmieniony 25 sie 2011, 08:11 przez ya_dunno, łącznie zmieniany 1 raz.