Nie musisz zakładać konta real, żeby mieć demo dłużej niż 2 tygodnie.
Wystarczy założyć konto w Dukascopy Community:
https://www.dukascopy.com/fxcomm/
Jeśli nie chce Ci się zakładać konta na fxcomm to wiedz, że nie ma ograniczeń co do ilości otwartych demo. Jak skończy Ci się jedno otwierasz nastepne.
Dukascopy - ECN
Re: Dukascopy - ECN
Dzięki wszystkim za pomoc:)
Czy w Jforex jest opcja automatycznego przestawiania pozycji na BE+X pips przy zysku Y pips (X i Y definiowalne)?
Nie, w standardzie nie na takiej opcji. Trzeba by posłużyć się dodatkową strategią. Sam korzystam z tego http://forexclub.pl/narzedzia/jforex-manual-trader/ ale być może gdzieś jest coś prostszego i darmowego w sieci...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
mam pytanie,
były dotychczas wprowadzane opłaty za rachunek w Dukascopy?
dlaczego lepszą decyzją jest wybranie tego brokera zamiast innego podobnie dużego?
ile czasu trwa procedura rejestracji konta, aż do pełnej weryfikacji i uruchomienia rachunku?
Dziekuję
były dotychczas wprowadzane opłaty za rachunek w Dukascopy?
dlaczego lepszą decyzją jest wybranie tego brokera zamiast innego podobnie dużego?
ile czasu trwa procedura rejestracji konta, aż do pełnej weryfikacji i uruchomienia rachunku?
Dziekuję
Witaj,
.
Tylko w Dukascopy Bank i tylko w przypadku braku aktywności przez przynajmniej 90 dni. Jeśli w ciągu 90 dni otworzysz pozycję na jednego mikrolota (koszt poniżej 1 PLN) to opłata nie zostanie naliczona. Jeśli nie grasz i wypłacisz wszystkie środki to również opłata nie zostanie naliczona (nie powstanie debet). Jeśli otworzysz rachunek w Dukascopy Europe to tam także jej nie ma. Więc nie ma tu jakiejś tragediipr7emo pisze:były dotychczas wprowadzane opłaty za rachunek w Dukascopy?

Dukascopy oferuje korzystne stawki prowizyjne, szczególnie w przypadku większego kapitału czy obrotu. Dodatkowo, dochodzą "odnawialne" programy bonusowe, które mogą jeszcze bardziej ją obniżyć. Platforma JForex - dla mnie super ale to też kwestia gustu.pr7emo pisze:dlaczego lepszą decyzją jest wybranie tego brokera zamiast innego podobnie dużego?
W Dukascopy Europe można się zamknąć w 3 dniach roboczych łącznie z wpłatą. W Banku trzeba wysłać dokumenty pocztą więc czas ten wydłuża się do tygodnia.pr7emo pisze:ile czasu trwa procedura rejestracji konta, aż do pełnej weryfikacji i uruchomienia rachunku?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
dziękuję, właśnie muszę wysłać dokumenty 

Witam
Mam pytanie odnosnie dukascopy i ich platformy , po bliższym "pobuszowaniu "w niej najbardziej brakuje mi możliwosci ustawiania na wykresie TP czy SL , tylko trzeba modyfikować pozycje w rejestrze , troche to niewygodne ,podpowiedzcie mi czy nie umiem tego robić , czy faktycznie nie ma takiej mozliwosci .
Druga sprawa , jestem na demie dukascopy , ale zacheca mnie do nich ich legendarna wiarygodnosc, jakie są warunki wjazdu tam , czy przecietny gość moze u nich sobie grać , z kapitałem rzedu np 4 tys zł , czy można zasilic u nich sobie konto ze swojego konta Bankowego w Angli , czy wyrabiaja może karte np visa jak inni dla graczy do kont , i jak to jest konkretnie z tym ebankiem swis , bo coś słyszałem ,ze przy okazji mozna otworzyc konto w banku szwajcarskim , jesli to prawda jakie warunki , ile kasy na wjazd w taki układ , czy karta debetowa itd , nie interesują mnie sprawy prowizji , poslizgów , bo one wszedzie są ....wszędzie i róznice dla gracza grajacego kapitałem do 10 tys pln a wiec mini lotami są bez znaczenia . dziekuje
Mam pytanie odnosnie dukascopy i ich platformy , po bliższym "pobuszowaniu "w niej najbardziej brakuje mi możliwosci ustawiania na wykresie TP czy SL , tylko trzeba modyfikować pozycje w rejestrze , troche to niewygodne ,podpowiedzcie mi czy nie umiem tego robić , czy faktycznie nie ma takiej mozliwosci .
Druga sprawa , jestem na demie dukascopy , ale zacheca mnie do nich ich legendarna wiarygodnosc, jakie są warunki wjazdu tam , czy przecietny gość moze u nich sobie grać , z kapitałem rzedu np 4 tys zł , czy można zasilic u nich sobie konto ze swojego konta Bankowego w Angli , czy wyrabiaja może karte np visa jak inni dla graczy do kont , i jak to jest konkretnie z tym ebankiem swis , bo coś słyszałem ,ze przy okazji mozna otworzyc konto w banku szwajcarskim , jesli to prawda jakie warunki , ile kasy na wjazd w taki układ , czy karta debetowa itd , nie interesują mnie sprawy prowizji , poslizgów , bo one wszedzie są ....wszędzie i róznice dla gracza grajacego kapitałem do 10 tys pln a wiec mini lotami są bez znaczenia . dziekuje
Witaj,
Ustawienia
Ogólne.
Odległości definiujesz w zakładce Instrumenty.
Następnie możesz przesuwać poziomy tych zleceń po wykresie, tak jak w MT4.
Więcej w naszej instrukcji:
http://forexclub.pl/download/instrukcje ... py-jforex/
Dukascopy Bank - min. depozyt 5000 USD, Są konta w PLN, brak konta w polskim banku. Jest to licencjonowany bank szwajcarski. Szczegóły oferty znajdziesz na ich stronie:
https://www.dukascopy.com/swiss/english ... e-banking/
Wpłacać środki można z dowolnego rachunku bankowego, który należy do właściciela konta w Dukascopy. Nie są akceptowane transfery od osób trzecich.
Więcej informacji o samej ofercie znajdziesz ładnie wypunktowane na naszej stronie. Do tego rabat prowizji na pierwszy miesiąc, program do rozliczenia podatku i inne benefity. W razie pytań najlepiej pisz do mnie na PW lub maila.
Nic podobnego. Możesz chociażby ustawić w samej platformie, aby SL i TP były dodawane automatycznie do każdej pozycji. NarzędziaGłupol pisze:Witam

Odległości definiujesz w zakładce Instrumenty.
Następnie możesz przesuwać poziomy tych zleceń po wykresie, tak jak w MT4.
Więcej w naszej instrukcji:
http://forexclub.pl/download/instrukcje ... py-jforex/
Dukascopy Europe - min. depozyt 100 USD. Są konta w PLN, jest konto w polskim banku. Karty do konta inwestycyjnego nie ma.Głupol pisze:Druga sprawa , jestem na demie dukascopy , ale zacheca mnie do nich ich legendarna wiarygodnosc, jakie są warunki wjazdu tam , czy przecietny gość moze u nich sobie grać , z kapitałem rzedu np 4 tys zł , czy można zasilic u nich sobie konto ze swojego konta Bankowego w Angli , czy wyrabiaja może karte np visa jak inni dla graczy do kont , i jak to jest konkretnie z tym ebankiem swis , bo coś słyszałem ,ze przy okazji mozna otworzyc konto w banku szwajcarskim , jesli to prawda jakie warunki , ile kasy na wjazd w taki układ , czy karta debetowa itd , nie interesują mnie sprawy prowizji , poslizgów , bo one wszedzie są ....wszędzie i róznice dla gracza grajacego kapitałem do 10 tys pln a wiec mini lotami są bez znaczenia . dziekuje
Dukascopy Bank - min. depozyt 5000 USD, Są konta w PLN, brak konta w polskim banku. Jest to licencjonowany bank szwajcarski. Szczegóły oferty znajdziesz na ich stronie:
https://www.dukascopy.com/swiss/english ... e-banking/
Wpłacać środki można z dowolnego rachunku bankowego, który należy do właściciela konta w Dukascopy. Nie są akceptowane transfery od osób trzecich.
Więcej informacji o samej ofercie znajdziesz ładnie wypunktowane na naszej stronie. Do tego rabat prowizji na pierwszy miesiąc, program do rozliczenia podatku i inne benefity. W razie pytań najlepiej pisz do mnie na PW lub maila.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
dzieki RAPOSO , i jeszcze jedno do czego nie moge sie przyzwyczaić , otóz na MT4 kazda pozycja widoczna jest na wykresie w postaci przerywanej krechy po całym wykresie , w dukascopy jest znacznik wraz z etykietą która według mnie nawet niepotrzebnie "zabrudza przejrzystość wykresu" , etykiete wyłączyłem , ale czy zamiast znacznika możemy osiągnąć " normalne" oznaczanie pozycji.... sory może głupie , ale mówie co technicznie troche wkurza ..... spogladasz na wykres i jest "czysty "