Dziwi mnie ze zadajesz tak proste pytanie ?Damfry pisze:Marcin zawsze piszesz, że trzeba grac z trendem, czemu akurat dzisiaj zagrałeś pod prąd? Co Ci mówi że już jest zmiana trendu?
Przecież masz łeb jak sklep !
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... ht=#230373
--------------------------------------------------
A o koledze Marcinie napisałeś tak w wątku czasowym ( zachowałem sobie na dysku) :
"I do czego doszedłeś? miotasz się na tym demie jak "świnia na zakręcie", a strach pomyśleć co będzie gdy odpalisz real? za malutki na ciasne stopy? To sobie powiększ 50 pips lub za Szczytem czy dołkiem chowaj i nie dokładaj pozycji gdy pierwsza jest stratna. Naucz się 1 pozycje grac/zamykać, a nie bawisz sie w piramidki które Cie rujnują.
Jaki to dowód żeby sie nie poddawać? Graj długoterminowo to wtedy możesz sobie tak gadać, jeśli planujesz żyć z DT musisz obserwować rozwój wydarzeń, albo miej robota.
Mi osobiście myślę że się udało, trafiłem na mądrego człowieka który zechciał mną pokierować i wytyka mi głupotki jakie czasem chce robić. "
----------------------------------------------------
Ciekawe czy kolega Klon odpowie ci na twoje pytanie ?
Sam się nad tym zastanawiam ? Przecież ty już masz swojego mentora ! Posiadanie więcej niż jednego może spowodować kompletny zamęt w głowie.
Pozdrawiam
PS. Widzę że odpowiedziałeś. Marcin a czesne swojemu nowemu studentowi wyznaczyłeś

PS2 3x szczyt na rysunku