bardzo dobra myśl - postaram się to wprowadzić w życie. Ale co najgorsze - do czego dzisiaj doszedłem to to, że jestem uzależniony.... uzależniony od tego aby mieć ciągle jakąś pozycję otwartą - jeśli nie mam to czuję się źle.Ciekawy pisze:ps1. jeśli chodzi o to że masz trafne analizy a postępujesz inaczej to może przyklejaj sobie karteczkę w górnej części monitora - skróty sytuacji w których będziesz wchodził w pozycję - codzinnie nowa kartka ze skrótem analizy. Zrób z tego taki nawyk - zanim wejdziesz patrz na kartkę, jeśli wszystko się zgadza wchodzisz jeśli nie to......
A to nie wróży dobrze mojej dalszej drodze.

Co do trafności analiz - to sam jestem pod wrażeniem - skuteczność jest lepsza niż dobra - i to tyczy się nie tylko kierunku ale i TP - ale już skuteczność wyznaczania miejsca na wejście jest już gorsza

I właśnie ta duża skuteczność - którą zacząłem dostrzegać gdzieś w czerwcu nie daje mi spokoju i nie daje mi impulsu aby się poddać - co innego gdybym ciągle się mylił. Ale jak piszę miejsce wejścia - tutaj jest naprawdę tragicznie - gdybym miał dobre miejsce wejścia to......nic bym więcej nie potrzebował. I po prostu żal tego nie wykorzystać - szczególnie, że tak dużo pracy i czasu w to włożyłem.
Co do mojego nastawienia do kasy - powiem szczerze - nigdy mi jej nie brakowało i nie brakuje - ale wiem też jak ciężko jest czasami na nią zapracować i nie chcę jej po prostu głupio tracić.
Ale koniec gadania - wracam do pracy....
cdn...