guccon pisze:Czekales na L od 1,40 ale skoro wiedziales ze "przynajmniej" tak dotrze siedziales w S ?
Szkoda mi się denerwować - dzisiaj przynajmniej trzy szanse zmarnowane. Niestety ani w S ani w L nie wszedłem - a tak idealnie się to wszystko ułożyło

Dodam, że takie analizy na sucho robię bardzo często i skuteczność jest bardzo zadowalająca - ale grać na sucho a grać - nawet na demo to kolosalna różnica - i znowu wszystko rozbija się o tą pieprzoną psychikę
Boję się tego, że na koncie realnym mimo tego iż na demo się bezwzględnie wytrenuję - nie podołam - wszystko stracę.
Jednym zdaniem - takie dni jak dzisiaj gdy wszystko się układa po mojej myśli jest sporo - tylko ja wysiadam emocjonalnie - pojawia się myślenie: a co będzie gdy wejdę a tutaj leci w sl - właśnie takie głupie myśli mi chodzą po głowie
A przecież wiem, że gra opiera się na prawdopodobieństwie - ja zakładam, że tutaj należy wejść - i nie wchodzę - za to na drugi dzień - który jest zwykle do "niczego" wchodzę jak oszalały i tracę - choć nie ma ku temu (ku wejściom) przesłanek - tak głupia natura człowieka.
Nawet już mi się niedobrze robi jak patrzę na to co się dzieje na wykresie - na to jaki jestem głupi i słaby
Czuję, że tylko ta "cholerna" psychika mnie ogranicza - tylko tyle i aż tyle
Podsumowując - potrzebuję super dopracowanego MM - maksymalnie eksploatującego trend i czegoś co pomoże mi się przełamać psychicznie.
Ale na wszystko brakuje czasu - praca, szkoła, projekty, praca dyp., dom itd itp.
Nie wiem czy kiedykolwiek uda się moje plany zrealizować - nawet weekendy zajęte - najbliższy "wolny" za dwa tygodnie.
Pozdrawiam i życzę wam więcej czasu niż ja mam.
ps. Niedługo przedstawię założenia mojej strategii - oczywiście ogólne jak na razie

Ale teraz mogę napisać, że cała strategia opiera się na
CAŁKOWICIE CZYSTYM WYKRESIE BEZ ŻADNYCH WSKAŹNIKÓW "PODEJMUJĄCYCH ZA MNIE DECYZJĘ"
Najwyżej parę wskaźników czysto informacyjnych - ułatwiających bardzo ocenę sytuacji.