Jak najbardziej - od jutra - jak czas pozwoli - pewnie koło południa wrzucę jakiś trade lub screen z opisem.Shadi pisze:To jak znajdzie się kilku odważnych?
Kto następny?

Jak najbardziej - od jutra - jak czas pozwoli - pewnie koło południa wrzucę jakiś trade lub screen z opisem.Shadi pisze:To jak znajdzie się kilku odważnych?
dlaczego, h 1 to chyba super TF bo wszedzie bedzie zblizony, metlik to ze wzgledu na strefy czasowe moze sie zrobic na h4 i DShadi pisze:a 1h to już powoli proszenie się o problemy - bo co jak co ale już na tym tf zaczyna się mętlik szczególnie mocno widoczny w konsoli
Czuję się wywołany do tablicyShadi pisze:(...)
Myślę też, że wątek niesamowicie by zyskał jakby kilku mądrzejszych ode mnie i/lub razem w grupie wypowiedziało się nt samego momentu wejścia. Skorzystało by na tym wiele osób... bo niestety - przynajmniej dla mnie - sam moment wejścia do tej pory jest lekko uznaniowy i bazujący chyba na szczęściu lub opatrzeniu się... ale nie o to przecież chodzi...
To jak znajdzie się kilku odważnych?
IMO nie ma znaczenia. Datafeed i tak wszystko psuje. Poza tym, kapitał ruszający rynkiem też musiałby patrzeć na świece, żeby czas otwarcia i zamknięcia miał istotne znaczenie. A to jest mało prawdopodobne.dlaczego, h 1 to chyba super TF bo wszedzie bedzie zblizony
A u mnie wiem co .Zamknąłem idealne wejście rano S bo cena lekko podskoczyła do góry .klonmarcin pisze: Ja dzisiaj 5 x L na edku skończone na +5p![]()
Czego nie grałem żadnych S? trochę to brak czasu - a trochę sam nie wiem co.![]()
Widzisz testowałem kilka stref czasowych i wynik badań był mniej więcej taki:anea pisze:dlaczego, h 1 to chyba super TF bo wszedzie bedzie zblizony, metlik to ze wzgledu na strefy czasowe moze sie zrobic na h4 i DShadi pisze:a 1h to już powoli proszenie się o problemy - bo co jak co ale już na tym tf zaczyna się mętlik szczególnie mocno widoczny w konsoli
p.s. H1, potwierdzenie na M15, a precyzja na M1 i M5, w takiej kolejnosci to widze .... pozdrawiam
dokładnie. tak samo uważamStforex pisze: Poza tym chyba chodzi o to, że na H1 za dużo szumów i fake'ów. Przynajmniej takie są moje odczucia.