Gratuluję raz jeszcze Marcin.klonmarcin pisze:Strategia praktycznie całkowicie autorska - oczywiście bazowałem na dziennikach kerimba - a ostatnie udoskonalenia na podstawie wpisów Madinsa - dzięki za kawał dobrej roboty
Wiesz co nie wiem czemu ale ja również jakoś grałem jak natchniony w pewny sposób chyba z powodu Madinsa. Ogólnie nie wiem o co jeszcze dokładnie w tym chodzi ale czego nie zagrałem to prawie na plus a jak wywaliło to niewielki minus lub BE. Drugi tydzień tak gram i ten kończę na +350pipsów, wejścia masa ale najważniejsze to wiedzieć w którym kierunku idą wówczas można dokładać na korektach. Oczywiście moim problemem jest wychodzenie z pozycji bo pewnie łącznie jakbym potrafił to pewnie 2 razy więcej bym ugrał. Ogólnie grałem z D1 i czekałem czasem tydzień na wejście (oczywiście nie porzycam tego) i trudno mi wychodzić jak mam +20 lub +30 chcę więcej i wtedy zaczynają się problemy w głowie.
Dodatkowo zacząłem korzystać z ZL i jak coś się trafi to gram HT, fajnie mieć kilka sygnałów na wejście bo zawsze coś się znajdzie

Sorki że tak wtrąciłem w Twoim journalu ale ogólnie chciałem napisać, że Madins również mnie natchnął to jakiejś lepszej gry, zobaczymy co z tego będzie, moze to przypadek a może człowiek patrząc na te wykresy już powoli widzie i wie co cena robi....