czerwinek jak wytrzymałeś z tym longiem to graty ja niestety odpuściłem a szkoda. Identyczne wejście miałem z takim samym TP. Piękne jest o że cena po prostu musiała tam dojść a cierpliwi zostali wynagrodzeni
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.
Coś nie widać żeby chcieli spadać, rano tak sobie patrzyłem na wykres i myślę ale będzie okazja na S, ale faktycznie byłaby jeżeli rano by doszli tam gdzie mają dojść i wtedy kontynuacja spadków a tak to raczej up ale narazie edka odpuszczam.
Siedzę za to w NZD/USD od rana (pisałem o tym w jorunalu BO & FBO) już miałem wyjść z pozycji na zero ale musiałem nachwilę odejść od kompa i jak przyszedłem to już świeca UP była, więc przestawiam na BE i zobaczymy co będzie, ale jak już piszę be to oczywiście obawa że po nie pójdą nie lubię BE ale lepsze to niż SL a do tp jeszcze troszkę mają i nie wiem czy dadzą radę, chociaż według mnie nie ma innego wyjścia jak dojść do TP mojego ale to tylko forex...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Ja jeszcze do wieczora trochę ukułem Edzie, nie wiem czy dzisiaj taki fart czy naprawdę zaczyna się to w miarę wszystko układać. Dzisiaj jeden z lepszych wyników na edziu i NZD/USD łącznie 121 pipek.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
czerwinek pisze:Ja jeszcze do wieczora trochę ukułem Edzie, nie wiem czy dzisiaj taki fart czy naprawdę zaczyna się to w miarę wszystko układać. Dzisiaj jeden z lepszych wyników na edziu i NZD/USD łącznie 121 pipek.
Nie było to trochę wczesne wejście jeżeli chodzi o tf m15? Czy na niższym interwale był sygnał czy może ja nie widzę w tym miejsciu po prostu ?
Ja dałem S po południu i w nocy zamknąłem bo szedłem spać, wziąłem 40p a rano się budzę i jeszcze nieźle polecieli.
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.