no niezły z Ciebie kozak

Ręce same składają się do oklaskówczerwinek pisze:Ja powoli zaczynam widzieć L ale najlepiej bybyło jakby zrobili małego PB po cofce na M5, propozycja wejścia na czerwonej strzałce.
czerwinek pisze:Ja powoli zaczynam widzieć L ale najlepiej bybyło jakby zrobili małego PB po cofce na M5, propozycja wejścia na czerwonej strzałce.
Być może to wynika z tych niezrealizowanych zysków? Sam jestem ciekaw, czy ta ostatnia transakcja w odczuciu Marcina to nie była trochę gra na siłę.MkubuxK pisze:Marcin, zmieniłeś strategię ? Mam wrażenie, że to nie Twój styl bujanie się w konsoli.
dzięki ale to tylko forex raz lepiej raz gorzej chociaż ostatnio zdecydowanie lepiejmanygridi pisze:czerwinek
no niezły z Ciebie kozak
udało się tym razemSildra pisze:
Ręce same składają się do oklasków
Wiesz co tu doradzisz jak masz 100pipek to zabieraj bo jeżeli piszesz że zgarnałeś a jeszcze jesteś w tradzie to jeszcze ich nei masz zawsze możesz je szybko stracićFreddie pisze:Apropos czerwonej linii, w piątek był trochę wyżej ładny test spadkowego momo i do chwili obecnej zgarnąłem równe 100pipsów i nie wiem co dalej począć z tą pozycją