Droga do zwycięstwa - part 2
- klonmarcin
- Maniak
Re: Droga do zwycięstwa - part 2
Zobaczymy - jeśli scenariusz spadków się spełni to następny przystanek strefa 2800-2750 - najlepiej widać to na Weekly.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Dokładnie, a co będzie to cena pokaże, bo analizy to sobie można porobić dla zabawy 

Ja bym jak juz to liczył na małe L od kreski którą zrobiłem. Zrobili tam w piątek FBO oraz BO, jezeli dojdą do BO i zrobią sygnał na L to można trochę up polecieć.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
No i zrobili to o czym pisałem teraz czekamy co zrobią na tym poziomie, chociaż jak dla mnie już dzisiaj zysk wystarczy to jezeli będą sygnały to dalej będę łupał pipsy 
EDIT: zaryzykowałem z małym SL, zrobili PB z M5 ale nie lubię takich z M5 ale jest szansa kilkadziesiąt pipsów wyciągnąć zobaczymy co będzie z tego.
EDIT:
Co tak cicho coś czuję, że zaraz wyskoczą ostro w górę
EDIT: no i ruszyli zobaczymy co będzie według mnie powinni przynajmniej dojść do 3100 ale proorokiem nie jestem zobaczymy
Kolejne etapy do według mnie 3123 i ewentualnie ostatni to 3156

EDIT: zaryzykowałem z małym SL, zrobili PB z M5 ale nie lubię takich z M5 ale jest szansa kilkadziesiąt pipsów wyciągnąć zobaczymy co będzie z tego.
EDIT:
Co tak cicho coś czuję, że zaraz wyskoczą ostro w górę

EDIT: no i ruszyli zobaczymy co będzie według mnie powinni przynajmniej dojść do 3100 ale proorokiem nie jestem zobaczymy

Kolejne etapy do według mnie 3123 i ewentualnie ostatni to 3156
Narazie wyszedłem bo mnie wkurzają 
Myślałem, że pójdzie jak z płatką ale nie chcą jakoś wyżej iść, może uda się po lepszej cenie wejść o ile pozwola, jak dla mnie cały czas jest na UP, tylko zatrzymali się na ZL z M15 a myślałem, że ją spokojnie silnym ruchem przebiją.

Myślałem, że pójdzie jak z płatką ale nie chcą jakoś wyżej iść, może uda się po lepszej cenie wejść o ile pozwola, jak dla mnie cały czas jest na UP, tylko zatrzymali się na ZL z M15 a myślałem, że ją spokojnie silnym ruchem przebiją.
Nikt nie gra dzisiaj czy jak ?:)
Ostatni zrzut na dzisiaj zostawiam jak jest zobaczymy czy dadzą ugrać, ewentualnie strata będzie taka, że dzisiaj na zero jak sięgnie mojego SL, ale oczywiścię liczę na TP
Marcin jak za bardzo śmiecę w dzienniku to daj znać.
Ostatni zrzut na dzisiaj zostawiam jak jest zobaczymy czy dadzą ugrać, ewentualnie strata będzie taka, że dzisiaj na zero jak sięgnie mojego SL, ale oczywiścię liczę na TP
Marcin jak za bardzo śmiecę w dzienniku to daj znać.
Nieźle kosisz pipsiory, ja tam strata dzisiaj się zamotałem i lekki minus, poniedziałki mam słabawe coś dlatego odpuszczam dziś, ale chętnie popatrzę na Twoje wejścia jeszcze jak coś masz to wrzucaj myślę że Marcin się nie obrazi 

'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'
-
- Gaduła
czerwinek - też to gram/grałem, jedną częśc pozycji już zamknąłem, druga w grze, wchodziłem 1.3038 na tej 'minicofce' po momo
co do tp też się zastanawiam nad tym poziomem, ale czy jest prawdopodobieństwo że dojdą tam dzis ?
pozdro
co do tp też się zastanawiam nad tym poziomem, ale czy jest prawdopodobieństwo że dojdą tam dzis ?
pozdro
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.
hmm, nie wiem czy dojdą zobaczymy do TP1 myślę że jest szansa raptem około 40 pipsów, ale sam nie wiem co zrobią, mogą równie dobrze wywalić na SL i też będzie trzeba przeżyć ale według mnie jak nic nie ściemniają to dojdą dzisiaj lub jutro do 3100 i trzeba obserwować, bo teoretycznie według mnie TP2 może jeszcze być i ewentualnie TP3 na BO z D1 ale równie dobrze mogą zawrócić na każdym z TP i lecieć dalej S, najważniejsze są pipsy w kieszeni więc cały czas trzeba być czujnym.radoslav47 pisze:czerwinek - też to gram/grałem, jedną częśc pozycji już zamknąłem, druga w grze, wchodziłem 1.3038 na tej 'minicofce' po momo
pozdro
Ok specjalnie dla Ciebie ostatni zrzutmosek pisze:Nieźle kosisz pipsiory, ja tam strata dzisiaj się zamotałem i lekki minus, poniedziałki mam słabawe coś dlatego odpuszczam dziś, ale chętnie popatrzę na Twoje wejścia jeszcze jak coś masz to wrzucaj myślę że Marcin się nie obrazi

Ostatnio zmieniony 07 sty 2013, 15:28 przez czerwinek, łącznie zmieniany 1 raz.