Droga do zwycięstwa - part 2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Re: Droga do zwycięstwa - part 2

Post autor: klonmarcin »

Zobaczymy - jeśli scenariusz spadków się spełni to następny przystanek strefa 2800-2750 - najlepiej widać to na Weekly.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Midas »

Dokładnie, a co będzie to cena pokaże, bo analizy to sobie można porobić dla zabawy :)

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Post autor: czerwinek »

klonmarcin pisze:Z fibo kiedyś korzystałem - teraz to porzuciłem - jakoś do mnie nie przemawia - wolę inne metody.

Możliwy scenariusz:

Obrazek
Ja bym jak juz to liczył na małe L od kreski którą zrobiłem. Zrobili tam w piątek FBO oraz BO, jezeli dojdą do BO i zrobią sygnał na L to można trochę up polecieć.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

No i zrobili to o czym pisałem teraz czekamy co zrobią na tym poziomie, chociaż jak dla mnie już dzisiaj zysk wystarczy to jezeli będą sygnały to dalej będę łupał pipsy :)

EDIT: zaryzykowałem z małym SL, zrobili PB z M5 ale nie lubię takich z M5 ale jest szansa kilkadziesiąt pipsów wyciągnąć zobaczymy co będzie z tego.

EDIT:
Co tak cicho coś czuję, że zaraz wyskoczą ostro w górę :)

EDIT: no i ruszyli zobaczymy co będzie według mnie powinni przynajmniej dojść do 3100 ale proorokiem nie jestem zobaczymy :)
Kolejne etapy do według mnie 3123 i ewentualnie ostatni to 3156

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Narazie wyszedłem bo mnie wkurzają :)
Myślałem, że pójdzie jak z płatką ale nie chcą jakoś wyżej iść, może uda się po lepszej cenie wejść o ile pozwola, jak dla mnie cały czas jest na UP, tylko zatrzymali się na ZL z M15 a myślałem, że ją spokojnie silnym ruchem przebiją.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nikt nie gra dzisiaj czy jak ?:)
Ostatni zrzut na dzisiaj zostawiam jak jest zobaczymy czy dadzą ugrać, ewentualnie strata będzie taka, że dzisiaj na zero jak sięgnie mojego SL, ale oczywiścię liczę na TP

Marcin jak za bardzo śmiecę w dzienniku to daj znać.

Awatar użytkownika
mosek
Gaduła
Gaduła

Post autor: mosek »

Nieźle kosisz pipsiory, ja tam strata dzisiaj się zamotałem i lekki minus, poniedziałki mam słabawe coś dlatego odpuszczam dziś, ale chętnie popatrzę na Twoje wejścia jeszcze jak coś masz to wrzucaj myślę że Marcin się nie obrazi :)
'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'

radoslav47
Gaduła
Gaduła

Post autor: radoslav47 »

czerwinek - też to gram/grałem, jedną częśc pozycji już zamknąłem, druga w grze, wchodziłem 1.3038 na tej 'minicofce' po momo

co do tp też się zastanawiam nad tym poziomem, ale czy jest prawdopodobieństwo że dojdą tam dzis ?

pozdro
Pisząc ten podpis, czuję, że piszę historię.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

radoslav47 pisze:czerwinek - też to gram/grałem, jedną częśc pozycji już zamknąłem, druga w grze, wchodziłem 1.3038 na tej 'minicofce' po momo

co do tp też się zastanawiam nad tym poziomem, ale czy jest prawdopodobieństwo że dojdą tam dzis ?

pozdro
hmm, nie wiem czy dojdą zobaczymy do TP1 myślę że jest szansa raptem około 40 pipsów, ale sam nie wiem co zrobią, mogą równie dobrze wywalić na SL i też będzie trzeba przeżyć ale według mnie jak nic nie ściemniają to dojdą dzisiaj lub jutro do 3100 i trzeba obserwować, bo teoretycznie według mnie TP2 może jeszcze być i ewentualnie TP3 na BO z D1 ale równie dobrze mogą zawrócić na każdym z TP i lecieć dalej S, najważniejsze są pipsy w kieszeni więc cały czas trzeba być czujnym.
mosek pisze:Nieźle kosisz pipsiory, ja tam strata dzisiaj się zamotałem i lekki minus, poniedziałki mam słabawe coś dlatego odpuszczam dziś, ale chętnie popatrzę na Twoje wejścia jeszcze jak coś masz to wrzucaj myślę że Marcin się nie obrazi :)
Ok specjalnie dla Ciebie ostatni zrzut :) zobacz jak rynek potraktował mnie jak frajera byłem zbyt pewny tego tradu i mnie polecieli w SL, jak widać wszystko chodzi jak w zegarku ale ja dałem trochę ciała, ale nie zawsze jest kolorowo :)
Ostatnio zmieniony 07 sty 2013, 15:28 przez czerwinek, łącznie zmieniany 1 raz.

manygridi
Gaduła
Gaduła

Post autor: manygridi »

:clap: :clap: :clap: czerwinek

ODPOWIEDZ