green7 pisze:
A gość z "międzynarodowego domu inwestycyjnego" to ubawił mnie już do łez .... dał mi numer konta bym koniecznie dziś poszedł na pocztę i wpłacił kasę to zdąże "zainwestować" na dzisiejszej sesji USA. Przy czym wystarczy jak prześlę im potwierdzenie przelewu a oni już w moim imieniu zainwestują (dziś) .... Bez żadnej umowy, zakładania konta czy cokolwiek .... najważniejszy jest przelew ....
Wow ! To już szczyt szczytów! Całkowicie wirtualnie mógłbyś całą wpłaconą kasę spisać na straty
Ciekawe jakby później udowodnili, że kupili kontrakty za Twoją zgodą. Z drugiej strony jakbyś im udowodnił, że dostali kasę ? Niby druk wpłaty byś miał, ale co z nim zrobić ? Chyba tylko oprawić w ramki na pamiątkę.
KNF nawet by nie chciał o tym rozmawiać, a poza nim to już nikt inny.
-- poniedziałek 18 kwie 2016, 15:07 --
Nie tylko debiuty są promowane. Dziś do mnie dzwonił ktoś chyba KSF (nie dosłyszałem) i opowiadał mi jaki potencjał wzrostu ma jakaś tam kryptowaluta. Ogólnie to do końca roku jakieś 1000% wzrostu. Gdyby dali na to gwarancję to od razu bym w to wszedł
Ogólnie to jakaś dziwna sprawa z tymi brokerami. Dzwonią, nawijają o czymś tam, później biora mojego maila (lub nawet już go mają) i proponują, że wyślą na maila materiały informacyjne o brokerze i polecanej ofercie. I na tym cisza. Nic nie dostaję na maila, a przecież nie mam jakieś blokady antyspamowej. Konto mailowe w onecie i to za free. Nie wiem co o tym myśleć ? Do Was też nic nie dochodzi na maila ? Ja tak mam od bodajże dwóch lat, gdy po raz pierwszy dzwonił do mnie Sky Fx. Niby wysłali maila, a nic nie dochodziło.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.